Quantcast

http://picasion.com/

Νηστεύσαντες και μη; Για όλους έχει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Υπέροχες κρεατονοστιμιές και ΤΑ τέλεια μπιφτέκια λαχανικών επέστρεψαν για τη Σαρακοστή
Μπήκαμε αισίως στην περίοδο της Σαρακοστής που σημαίνει αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Και αν πολλοί από εσάς έχετε ήδη να στολίζετε το σπίτι σας, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» φρόντισε και αυτή την εβδομάδα να στολίσει το τραπέζι σας, όπως κάνει καθημερινά τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζοντας νόστιμα και υγιεινά κρεατοσκευάσματα έτοιμα να μπουν στο φούρνο!
Από κλασσικά μαμαδίστικα φαγητά μέχρι γκουρμέ κρεατοσυνθέσεις, πάντα με κορυφαίας ποιότητας κρέατα, χοιρινό, μοσχάρι και κοτόπουλο, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, το καθένα στη δική του συσκευασία που αντέχει στο φούρνο, για να μην αλλάξετε καν σκεύος!
Και για όσους νηστεύουν; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοιμάζει για όλη την περίοδο της Σαρακοστής, ΤΑ τέλεια μπιφτέκια λαχανικών, για να μπουν στο φούρνο και να γλείφουμε τα δάχτυλά μας! Και δε θα τα εκτιμήσουν μόνο οι νηστεύσαντες... αλλά όλοι!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ