Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη Ταϊλανδών στον ΑΣ Νέος Αλιάκμων

Για άλλη μια φορά ο Α.Σ. Νέος Αλιάκμων είχε την τιμή να επιλεγεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να φιλοξενήσει κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων από το εξωτερικό με στόχο το άνοιγμα μιας νέας διεθνούς αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, κλιμάκιο φυτοϋγειονομικών ελεγκτών από το Υπουργείο Γεωργίας της Ταϊλάνδης ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και σε κτήματα του ΑΣ Νέος Αλιάκμων. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο επικείμενης διακρατικής συμφωνίας και τη σύναψη τελωνειακού πρωτοκόλλου για την εξαγωγή ακτινιδίων από την Ελλάδα στην Ταϊλάνδη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά και να καταγράψουν στον έλεγχό τους τις άριστες συνθήκες διαλογής, τυποποίησης και αποθήκευσης, τα συστήματα ποιότητας που εφαρμόζονται, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για το σύστημα Ιχνηλασιμότητας, το οποίο εφαρμόζει πλήρως ο Α.Σ. Νέος Αλιάκμων με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Την αποστολή συνόδευαν ο κ. Αραμπατζής Χρήστος με την κ. Ιωαννίδου Σταυρούλα από τη διεύθυνση φυτοπροστασίας του Υπουργείου, καθώς και τα στελέχη της ΔΑΟΚ Ημαθίας Ιωσηφίδου Μαρία, Τσεχελίδου Όλγα, Μπέης Κωνσταντίνος και Μπονάνος Κωνσταντίνος.

Ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνος, ο υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου κ. Οβεζίκ Ανδρέας, ο επικεφαλής γεωπόνος κ. Ακριβόπουλος Μιλτιάδης και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Α.Σ. Νέος Αλιάκμων, έλαβαν τα εύσημα από τους φιλοξενούμενους επισκέπτες και από τα στελέχη του Υπουργείου που έμειναν εντυπωσιασμένοι από την υποδειγματική λειτουργία του Συνεταιρισμού σε πολύ υψηλά πρότυπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της καλής φιλοξενίας, προσφέρθηκαν εδέσματα με ακτινίδιο, δημιουργίες του καταξιωμένου Βεροιώτη σεφ Αντώνη Μουστάκα.

Ο ΑΣ Νέος Αλιάκμων ευχαριστεί θερμά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την εμπιστοσύνη και εύχεται γρήγορη ολοκλήρωση της συμφωνίας που θα αναπτύξει μια νέα πολλά υποσχόμενη αγορά, προς όφελος των παραγωγών.










3 σχόλια:

  1. Δειξτε οτι εισθε πρωτοποροι και στην οικονομικη διαχειριση αλλα και στην ποιοτητα....η υπευθυνοτητα, συνεπεια, ποιοτητα ΠΑΝΤΟΤΕ ειναι οι κερδισμενοι παραγοντες στον πρωτογενη τομεα.....οι βραχυπροθεσμες "αρπαχτες" με τυχοδιωκτικες οικονομικες κινησεις ηταν ειναι και θα ειναι ο ολεθρος των Συνεταιριστικων Φορεων....Μπραβο σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπουργείο Γεωργίας Ταϊλάνδης;;;;;;; Τί μπίζνες είναι αυτές; !!!! Κλαίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ρε ειστε σοβαροι;;; πιστευτε οτι θα πουλησετε ακτινιδια και αλλα φρουτα σε χωρες οπως η Ταιλανδη, η Ινδια και η Κινα!!!
    Σας κανει πλακα το υπουργειο και σας στελνει αυτους εδω για να κανουν τζαπα τουρισμο και εσεις "δουλευετε" τον κοσμο- παραγωγους;;;;
    Του χρονου τετοια εποχη να μας πειτε ποσα φορτια κανατε προς τα εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ