Quantcast

http://picasion.com/

Στον Μαρινάκη η ταινιοθήκη, το αρχείο ειδήσεων και το σήμα του MEGA

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη περνά η ταινιοθήκη, το αρχείο ειδήσεων και το σήμα του Mega, με την ALTER EGO να καταθέτει προσφορά 33.999.999 ευρώ. Η δεύτερη πρόταση ήταν 33 εκατ. ευρώ. Στη διαδικασία του πλειστηριασμού συμμετείχαν δύο εταιρείες. H Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και μια
δεύτερη που αποτελούσε κοινοπραξία των τηλεοπτικών σταθμών Star – Alpha (Βαρδινογιάννης), ΑΝΤ1 – «Μακεδονία» (Κυριακού) και Open (Σαββίδης). Ειδικότερα, έλαβαν χώρα δύο πλειοδοτικοί διαγωνισμοί. Με τον πρώτο η ειδική διαχειρίστρια της εταιρείας έθεσε προς πώληση τρία ακίνητα στο Μαρούσι καθώς και ένα ακίνητο στην Κρήτη. Με τον δεύτερο τέθηκε προς πώληση ουσιαστικά η πνευματική ιδιοκτησία όσων παρήγαγε ο ιδιωτικός σταθμός στην 25ετή πορεία του, στην οποία περιλαμβάνονται:
Η ταινιοθήκη, η οποία με τη σειρά της περιλαμβάνει: 

α) γενικό αρχείο, 
β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), 
γ) τηλεπαιχνίδια, 
δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, 
ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). 

Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων)
Τα σήματα. Αυτά αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα θα μεταβιβασθεί ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

2 σχόλια:

  1. Πληροφορίες λένε ότι τώρα που πήρε ο Μαρίνακης την ταινιοθήκη του ΜΕΓΚΑ το σίριαλ 50-50 θα το ονομάσει 80-20!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αν τα έπαιρνε το τσετσένικο πλυντήριο, κι όχι ο χοντρός, θα πήζαμε στην ισονομία....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ