Quantcast

http://picasion.com/

Λάζαρος & Έλλη: Στην εκκλησία... με το ΚΤΕΛ!

Ο γάμος με τα 6 λεωφορεία που ξεσήκωσε τη Βέροια!
Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου στο κέντρο της Βέροιας, δεν πίστευαν στα μάτια τους και κυρίως... στα αυτιά τους, βλέποντας από μπροστά τους να περνάει ένα κομβόι λεωφορείων (τουριστικών και ΚΤΕΛ) που ξεσήκωναν την
πόλη με τις κόρνες τους. Όχι, τα λεωφορεία δεν «κόλλησαν» στο κυκλοφοριακό αλλά συνόδευαν ένα μελλόνυμφο ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χατζηκαλινικίδη και την Έλλη Σαββίδου, που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Το ζευγάρι είχε πλάι του όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους, την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, αλλά από τη... λίστα δε θα μπορούσαν να λείπουν τα λεωφορεία, όχι για να μεταφέρουν τους καλεσμένους αλλά για να μεταφέρουν στην εκκλησία τον γαμπρό και τη νύφη! Οδηγός στα ΚΤΕΛ ο γαμπρός, ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου στη Βέροια ο πατέρας του, ο Λάζαρος έχει περάσει ατελείωτες ώρες μέσα σε λεωφορείο και επέλεξε να το κάνει και στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής του, βάζοντας μέσα και την αγαπημένη του Έλλη, δασκάλα στο επάγγελμα.
Το γλέντι ξεκίνησε από τον σταθμό των ΚΤΕΛ, με όργανα, χορό και τα λεωφορεία να προετοιμάζονται για να «παραλάβουν» τη νύφη, φορώντας λευκές κορδέλες, τούλια και λουλούδια στο παρμπρίζ. Το σκηνικό; Εκκωφαντικό! Με τις κόρνες από τα 6 λεωφορεία να τραντάζουν το κέντρο της πόλης αλλά και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα των φίλων και συγγενών να σιγοντάρουν τη χαρά και τους περαστικούς να χαιρετούν και να χειροκροτούν, δίνοντας ευχές στους μελλόνυμφους. 
Το ζευγάρι μπορεί να έφτασε μαζί στην εκκλησία με το νυφικό λεωφορείο, ο Λάζαρος όμως, όπως προστάζει το έθιμο, κατέβηκε πρώτος, αφήνοντας την Έλλη να κάνει την παραδοσιακή «καζούρα» και να τον «στήσει» λίγο, κάνοντας τον κύκλο της εκκλησίας μέχρι να φτάσουν όλοι στο προαύλιο του ναού για να την υποδεχθούν. Δίπλα στον γαμπρό, περίμενε τη μαμά με ανυπομονησία και ο πανέμορφος γιος τους αλλά και η κουμπάρα του ζευγαριού, η Μαρίνα Εμενίδου. Λάζαρε και Έλλη να ζήσετε!

Το studio «Είδωλο» της Σοφίας Ελευθεριάδου ήταν εκεί, αποθανατίζοντας τις όμορφες στιγμές, από γης και... αέρος, χαρίζοντας στο ζευγάρι μοναδικές αναμνήσεις. Δείτε βίντεο και τις φωτογραφίες:
















3 σχόλια:

  1. Ωραία ρε παιδιά να ζήσετε αλλά κινούμαστε και λίγο όταν πατάμε κόρνα 4 το μεσημέρι όχι μισή ώρα στο ίδιο σημείο!!! Καλούς απογόνους και θα με καταλάβετε τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ! Απογόνους έχουμε! Απλά μάλλον καταλαβαίνετε κι εσείς ότι δεν το κάνουμε κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζήσετε και να ευτυχίσετε!! αφηστε τους γκρινιάρηδες στην ακρη και εξω απο τη ζωή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ