Quantcast

http://picasion.com/

Με κρασί, ακτινίδια και λουλούδια υποδέχθηκαν στη Βέροια τον Πρωθυπουργό

Δείτε το φωτορεπορτάζ του veriotis.gr
Επίσκεψη στη Βέροια πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου 2019 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με οινοπαραγωγούς στο Κτήμα Καλαϊτζή στο Μετόχι.
Ερχόμενος από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης όπου επισκέφθηκε την Ελληνική Εταιρεία Χάλυβος, έκανε μια στάση στην Αγία Βαρβάρα, όπου είχε μια σύντομη συνάντηση με τους κατοίκους σε καφενείο του χωριού, εκπληρώνοντας όπως ανέφερε, την προεκλογική του υπόσχεση να επισκέπτεται τις εκλογικές τους περιφέρειες.
Στη συνέχεια μετέβη στο «Κτήμα Καλαϊτζή» όπου τον υποδέχθηκαν με λουλούδια, κεράσματα και κρασί παραγωγής του κτήματος, καθώς και με μια κλούβα ακτινίδια, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης όπως είπε ο παραγωγός που του τα πρόσφερε, για την καλή δουλειά που έκανε ο Πρωθυπουργός με το ακτινίδιο. 
Εκεί τον περίμεναν και πολλά στελέχη της ΝΔ και οινοπαραγωγοί, καθώς και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κώστα Μπαγινέτα, που είχαν φτάσει λίγη ώρα νωρίτερα ειδικά για την συνάντηση με τους οινοπαραγωγούς. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, καθώς και οι δύο βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
«Πολύ σύντομα, με νομοθετική ρύθμιση, η κυβέρνηση θα δώσει τη δυνατότητα να επιστραφεί στους οινοπαραγωγούς, ο προπληρωμένος ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ σημείωσε πως απόφαση της κυβέρνησης είναι να ενισχύσει τον κλάδο του κρασιού, την εξωστρέφεια και τον εξαγωγικό του χαρακτήρα, την αύξηση των εκτάσεων της αμπελοκαλλιέργειας και της παραγωγής κρασιού.
Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αμπελουργών - Οινοποιών Νάουσας Γιώργος Φουντούλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος Στέλιος Μπουτάρης και άλλοι οινοποιοί, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για αυτή την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού να τους ακούσει και μεταξύ άλλων, ζήτησαν προστασία της αμπελουργικής ζώνης της Νάουσας, όπου καλλιεργείται η ποικιλία του ξινόμαυρου, είπαν ότι περνά κρίση το επάγγελμα του αμπελουργού, ότι η νομοθεσία έχει μείνει πίσω, πως υπάρχουν δομικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και πως είναι μεγάλη η φορολογία. 
Φεύγοντας ο Πρωθυπουργός δέχθηκε δώρα από τους οινοπαραγωγούς, τι άλλο από ξεχωριστά και σπάνια κρασιά, καθώς και ενός βιβλίου για το ξινόμαυρο.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Αγία Βαρβάρα και στο Μετόχι του Δήμου Βέροιας:










































































































23 σχόλια:

  1. Σανελ με τσιγκελακι.... τριζουν τα κοκκαλα του Καρλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι η υψηλή κοινωνία της Βέροιας! Μεταξύ τους ανταλλάζουν δώρα, μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τα συμφωνούν και όλα καλά.... Ιδικά με της γυναίκες γελάει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε λαμόγια όλα!! Σαν τη μύγα στο σκατό τρέχετε οι ποιο πολύ από εσάς που είσασταν εκεί!! Μέχρι και τα παλεμαχα λαμόγια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά οι αγρότες οι εκλεγμένοι της τοπικής ΝΔ βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ, εκείνοι οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι σα "μαϊντανοί" τι δουλειά είχαν εκεί ; δεν φτάνει τόσο γλύψιμο τόσα χρόνια ; Φτάνει, τώρα ένταξη πήραν τη σύνταξη έκαναν τη δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἤπιαν κρασί γράψατε; Μήπως προσέβαλαν ἔτσι τούς μωαμεθανούς εἰσβολεῖς πού μᾶς κατσικώθηκαν παρά τόν Ἁλιάκμονα; Τό κοράνιο ἀπαγορερύει τά οἰνοπνευματώδη. Φρουράααα! Φρουράααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά κανένα γιατρό, δεν είναι καλά ο χριστιανός.

      Διαγραφή
  6. Το αποτελεσμα δυστυχως η ευτυχως θα μετρησει...απο επισκεψεις και λογια χορτασε ο παραγωγικος κοσμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ
    ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ "ΠΑΙΞΕΙΣ" ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
    ΤΟ 'ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ!!! ΕΤΣΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν μας φτανει ο λαικισμος του συριζα, εχουμε και τους κονιορδους της νδ. ΥΓ οργανογραμμα εχει συνταξει ενας απ'ολους αυτους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τον κουλη εσεις η παρατρεχαμενη επρεπε πρωτα να τον πατε και στους προσφηγες στης βαρβαρες και μετα για κρασια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριάκο σπρωξτους όλους αυτούς εαν θελεις την ΝΔ ισχυρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο σωστό αλλά δεν θα το διαβάσει ποτέ

      Διαγραφή
    2. Μα φίλε μου, όλοι αυτοί είναι ο Κυριάκος. Κι εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. Αυτή η στάνη, τέτοιο γάλα κάνει.

      Διαγραφή
  11. Ευτυχως υπήρχαν και 5,-6 οινοπαραγωγοί για ξεκαρφωμα.,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κλούβα με τα ακτινίδια που δώσανε στον Κούλη είχε βαρύ συμβολισμό. Όλοι ξέρουμε με τι μοιάζουν τα ακτινίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλές γενικότητες και πολλά πολλά φρουρού κι αρώματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι οινοπαραγωγοι και οι αγρότες που ακριβώς είναι στης φωτογραφιες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίσω απ' τα ταγιέρ και τα μοδάτα κουστουμακια.

      Διαγραφή
  15. Το παλληκάρι πάει για εκλογές δεν το καταλάβατε ακόμη ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΡΙΜΏΧΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΚΟΠΡΙΕΣ ΣΚΕΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, πολύ σωστά, διότι πως αλλιώς να εξηγήσεις τον συνταξιούχο της ΔΕΗ με το "κολαούζο" συνταξιούχου του Νοσοκομείου ; Τι πήγαν να κάνουν ανάμεσα στους αγρότες και τους πολιτικούς; Πήγαν για να βοηθήσουν στη λύση των προβλημάτων των αγροτών ; Προφανώς όχι, οπότε μάλλον για το συνηθισμένο "γλύψιμο" πήγαν. Τα ξέρουν καλά αυτά τα πράγματα... Αλλά νομίζουν ότι ο κόσμος τα τρώει ακόμα.

      Διαγραφή
  17. Για όποιον δεν θέλει να τρώει παραμύθια, η επίσκεψη του Κούλη είχε δύο στόχους συναφείς μεταξύ τους. Πρώτον να καθησυχάσει τους αγρότες της περιοχής μας ώστε μετά τις γιορτές να μην κλείσουν τους δρόμους με διαμαρτυρίες και του χαλάσουν τα σχέδια, για το δεύτερο στόχο τις εκλογές που σχεδιάζει (λόγω του άλυτου μεταναστευτικού προβλήματος).
    Θα δείτε ότι θα πάει και σε άλλες αγροτικές περιοχές για τον ίδιο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι δυνατόν η Νέα Δημοκρατία να έχει στην ομάδα της τέτοιους μαιντανούς. Δε θα γράψω ονόματα άλλα οι περισσότεροι απο τους παρευρισκομενους είναι άνθρωποι μόνο του ΘΕΑΘΗΝΑΙ. Δεν κάνουν τίποτα και κάνουν διαρκώς αναρτησεις στο facebook. Φορούν μάλιστα τα κατάλληλα χρώματα στα ρούχα τους για να ξεχωρίζουν. Και κοιτούν στις κάμερες. Τι ξεφτίλα Θεε μου.
    Εσείς εκεί στα κεντρικά της ΝΔ, έχουμε ανάγκη απο ανθρώπους σοβαρούς. όλοι οι φιλόδοξοι, ματαιόδοξοι και βάλε ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ