Quantcast

http://picasion.com/

Κόλαση! Δείτε τη Μπέλλα με εσώρουχα και μαγιό

Φέρτε τα υπογλώσσια!
Έχει καταφέρει να αφήσει στο παρελθόν τις «δύσκολες» στιγμές του «GNTM» και τον ντόρο που δημιουργήθηκε με κάποιες δηλώσεις της. Πλέον κοιτά μπροστά, ανοίγει τα φτερά της στο εξωτερικό και τα καταφέρνει περίφημα. Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα κορίτσι που αντικειμενικά είναι όμορφη και σέξι, συνεπώς έχει μία θέση στη βιομηχανία του μόντελινγκ. Η μελαχρινή καλλονή από τη Βέροια, παράλληλα, έχει αποκτήσει και φανατικούς followers στο Instagram, που την αποθεώνουν για τα στιγμιότυπα που ποστάρει. Όχι άδικα, φυσικά, καθώς συνήθως ποζάρει με μαγιό και ρούχα που αναδεικνύουν τα προσόντα της.

Δείτε φωτογραφίες:










 





5 σχόλια:

  1. ενταξει ωραιο κορμι νεο φρεσκο κοριτσι ,αλλα πολυ προκλητικη φωτογραφια βρε παιδια. τι ειναι αυτο,φωτογραφιση για το play doy.κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και το άνθος μαραίνεται. Όσο ξεβρακωθεί τώρα στα νιάτα, τόσα χρήματα και δόξα θα έχει.
      Ο χρόνος τρέχει αμείλικτα.

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν η επεξεργασία των φωτογραφιών είναι περισσότερη Ή τα μποτοξ και οι επεμβάσεις. Και όχι. Δεν είναι όμορφη. Εντυπωσιακή είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσι μου όσα και να πληρώσεις για να προβληθείς, όσες μπογιές και να ρίξεις πάνω σου, όσο fotoshop και να κάνεις, θα παραμείνεις μοντελάκι Γ΄κατηγορίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ