Έβγαλε... knockout τους αντιπάλους του στο «Voice» ο Βεροιώτης Κωνσταντίνος Τσιμούρης

Πέρασε... «εν λευκώ» στα battles
Με το τρίτο επεισόδιο συνεχίστηκε ο γύρος των Knockouts στο «The Voice of Greece» το βράδυ της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, με τους παίκτες να διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση των Battles. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης
ο 37χρονος Βεροιώτης από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Ο Κωνσταντίνος ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Ελένη Παναγοπούλου και τον Γιάννη Καρβέλη, ερμήνευσε το «Εν λευκώ» της Νατάσας Μποφίλιου, έχοντας στο πλευρό του στις θέσεις του κοινού την σύντροφό του και τον ανιψιό του.
Αφού ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους και οι αντίπαλοι του Κωνσταντίνου και οι τρεις περίμεναν με αγωνία την κριτική της coache τους. «Αισθάνομαι ότι έκανες μια πολύ δημιουργική προσπάθεια και σου βγήκε. Είδα κάτι άλλο από εσένα από ότι έχω δει μέχρι σήμερα και σε ευχαριστώ», είπε η Ελεωνόρα για τον Κωνσταντίνο, που ήταν αυτός που επέλεξε για να συνεχίσει μαζί του στην επόμενη φάση των battles.
«Θα συνεχίσω με αυτόν που κατάφερε να αφήσει περισσότερα από τα τερτίπια του στο σπίτι και αυτός είναι ο Κωνσταντίνος», είπε η Ελεωνόρα και τον καλωσόρισε στην επόμενη φάση με μια ζεστή αγκαλιά. Περνώντας backstage μαζί με την παρέα του, δήλωσε στην Χριστίνα Μπόμπα πως νοιώθει υπέροχα αλλά ότι ακόμα τρέμει. 
Μπορεί ο Κωνσταντίνος να έκλεψε την παράσταση on stage και να κέρδισε την Ελεωνόρα, ο ανιψιός όμως έκλεψε την παράσταση backstage, κλέβοντας την καρδιά της Χριστίνας Μπόμπα, που όταν τον ρώτησε πως νιώθει, απάντησε «Υπέροχα, νοιώθω ανακούφιση που νίκησε ο θείος μου». «Σ' αγαπώ» του είπε η Χριστίνα. «Και γω» απάντησε αμέσως ο μικρός, κάνοντας υπερήφανο τον θείο! Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ