Quantcast

http://picasion.com/

Βεροιώτες στο «σκαμνί» για τα επεισόδια του Βόλου

Τριάντα έξι οπαδοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, για τα σοβαρά επεισόδια που είχαν προκληθεί τον Μάιο του 2017, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι οπαδοί που φέρονται να συμμετείχαν στα θλιβερά γεγονότα, είχαν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και δύο χρόνια μετά καλούνται να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη. Κατηγορούνται για άσκηση βίας εντός αγωνιστικών χώρων, παραβίαση αθλητικού νόμου, επικίνδυνη και απλή σωματική βλάβη μέχρι βιαιοπραγίες και κατοχή όπλων. Η δικογραφία είναι ογκωδέστατη και περιλαμβάνει κατηγορούμενους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Ξάνθη, Βέροια, Γιαννιτσά και Βόλο. Πρόκειται για τις απίστευτης βίας σκηνές που τηλεοπτικά είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου, δείχνοντας οπαδούς των δύο ομάδων να συμπλέκονται, να μαχαιρώνονται, να καταστρέφουν, να καίνε περιουσίες και πολλοί να νοσηλεύονται στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου.


















13 σχόλια:

  1. μπαοκια ειχατε φαει πολυ ξυλο τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ( ΚΑΙ ΠΟΛΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΟΣΑ €€€€€ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΖΩΕΣ ΣΑΣ.
      ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αν θες αδερφέ μαζευόμαστε μια μέρα στην Βέροια να δούμε πόσες φάπες θα φας πάλι και θα τρέχεις στη μάνα σου

      Διαγραφή
    3. Εσύ είσαι μεγαλύτερο νούμερο, από τον πρώτο σχολιαστή.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος 10 Νοεμβρίου 2019 - 10:26 π.μ.

      παλι θελετε να πατε νοσοκομειο μπαοκια;

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή πόσο βαρεμενα μπορεί να είστε για να το κάνετε αυτό; Πόσο περισσότερο πια να υποβαθμίσει κάποιος τον εαυτό του υιοθετώντας τέτοια συμπεριφορά ανδρείκελου και να το καυχιέται κιόλας; Γιατί εμ τα κάνετε εμ χαίρεστε κιόλας και το θεωρείτε "μαγκιά" Μαγκιά να ανοίγεις το κεφάλι σου ή και του άλλου δίχως να ξέρεις καν ποιος είναι άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος εφαγε ξυλο φαινεται απο τα βιντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε κολλημένοι με το "ποδοσφαιρο" τι κουβαλατε στο κεφαλι σας και φτανετε σε αυτο το σημειο να δερνεστε ετσι για τις ομαδες που βγαζουν εκατομμυρια χωρις εσεις να εχετε κανενα κερδος;;; αν καποιος σας εδινε απο 1.000€ να παιξετε τετοιο ξυλο σιγουρα δε θα το κάνατε. αυτο να το κοιταξετε σε ψυχιατρο. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φάτε και τις ποινές σας τώρα γιατί ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν νομίζω να σας δίνουν φαΐ. Μυαλό κουκούτσι και οι μεν και δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σημασια εχει να αγαπας αυτο που κανεις..
    ούτε παοκ είναι ούτε αεκ, η ένταση να βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ...μεσααααα όλοι να στρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗ "ΣΤΕΝΗ" ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ