Quantcast

http://picasion.com/

Ήττα της Βέροιας μέσα στα Τρίκαλα με 2-1

Δέχθηκε γκολ-oφσάιντ
Στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής που άνοιξε την αυλαία, τα Τρίκαλα νίκησαν τη Βέροια με 2-1, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο μέρος. Οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν το πρώτο εντός έδρας τρίποντο και αναρριχήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας της

Football League, διατηρώντας μάλιστα το αήττητο στο πρωτάθλημα. Πάλεψε η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη για την ισοπαλία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά δεν τα κατάφερε, έχοντας πάντως παράπονα για τη φάση του πρώτου γκολ στο δεύτερο λεπτό. Ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Οικονομόπουλος με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη. Ένα γκολ, όμως, που δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περικλή Αμανατίδη ήταν σε θέση οφσάιντ.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο Οικονομόπουλος ήταν αρκετά μέτρα εκτεθειμένος και είναι απορίας άξιο πως ο δεύτερος βοηθός Νίκος Τυριακίδης (Μακεδονίας) δεν είδε την παράβαση. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το ριπλέι της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ3), ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων ήταν δύο μέτρα μπροστά από τους αμυντικούς της Βέροιας. Στο 62′ ο ΑΟΤ διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Σανδραβέλης έκανε χαμηλή σέντρα από τα δεξιά, Μαραγκός και Αλέξης Ζούρκος δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Σταματής με συρτό σουτ στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ. 
Από εκείνο το σημείο και μετά η Βέροια πήρε τον έλεγχο του αγώνα και μείωσε στο 73′. Βαθιά μπαλιά του Πέντα στον Μπλέτσα, αυτός έκανε το γύρισμα από τα αριστερά κοντά στο κόρνερ και ο Πασάς με σουτ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το τρίτο του φετινό τέρμα. Οι Ημαθιώτες πίεσαν μέχρι το φινάλε για την ισοφάριση, είχαν ευκαιρίες, αλλά όχι το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Σταματής (82′ Άλεξιτς), Πελάεθ (79′ Βέρτζος), Λώττας (63′ Τσίπρας).

Βέροια (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Αλ. Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταΐρης (69′ Πέντα), Μπλέτσας, Ν. Ζούρκος (74′ λ.τρ. Χαντζάρας), Κανούλας, Σιμόνι, Πασάς, Πεταυράκης (18′ λ.τρ. Βεργώνης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ