Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ήταν δυστύχημα, τις ήθελε ο καλός Θεούλης και τις πήρε», είπε ο πατέρας της 17χρονης

Ο πατέρας της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας μίλησε για τον χαμό της κόρης και τις συζύγου του, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων. «Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν και εγώ και η αστυνομία ήμασταν σίγουροι για το αναπόφευκτο. Ψάχναμε μέρα νύχτα για ένα στοιχείο που θα μας οδηγούσε να τις βρούμε. Δώσαμε τα στοιχεία στο Χαμόγελο του Παιδιού, μήπως κάποιος μπορούσε να μας δώσει κάποια πληροφορία, γιατί η αναζήτησή τους θα μας έπαιρνε πολλές μέρες», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγωδία της Κατερίνης. Στη συνέχεια σε ερώτηση για τα όσα ακούγονται και αν θεωρεί ότι είναι δυστύχημα, είπε: «Την επίσημη απάντηση από την Αστυνομία, να τη ζητήσετε από εκείνη. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η γυναίκα μου υπεραγαπούσε την κόρη μας και δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο να της έκανε κακό. Τις ήθελε ο καλούς Θεούλης μαζί του και μου τις πήρε. Ήταν δυστύχημα, αυτό πιστεύω».

Όπως, δήλωσε, η σύζυγός του τη μοιραία μέρα ήταν αρκετά ταραγμένη από τον καβγά που είχε προηγηθεί με τον γείτονα: «Τελευταία φορά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το αυτοκίνητο έκανε έναν περίεργο θόρυβο. Μου είπε πως θα πήγαινε στη μητέρα μου στο χωριό, γιατί η μικρή δεν είχε σχολείο. Έφυγε φουρτουνιασμένη και δεν πρόλαβε να φτάσει».

«Προσπαθώ να μαζέψω την οικογένειά μου, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να στηρίξω το μικρότερο παιδί μου, το οποίο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο», συμπλήρωσε ο άτυχος πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ