Quantcast

http://picasion.com/

Γιορτάζει 40 χρόνια ο Σύλλογος Μικρασιατών

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, εορτάζοντας τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση «40 χρόνια σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας». Μια παράσταση αναδρομής των σημαντικότερων στιγμών της σαραντάχρονης πολιτιστικής διαδρομής του συλλόγου. Στη
σκηνή του «Χώρου Τεχνών» Δήμου Βέροιας ,θα ξυπνήσουν μνήμες και θα ζωντανέψουν στιγμές πολιτιστικής δημιουργίας για όσους τα έζησαν και θα γνωρίσουν οι νεώτεροι. Παίρνουν μέρος στην παράσταση όλα τα τμήματα του συλλόγου (χορωδία ,τμήματα χορού),καθώς και παλαιοί χορευτές που προσέφεραν στο σύλλογο περισσότερο από 10 χρόνια περίπου,με σημαντικό έργο, μεγαλωμένοι με τις αξίες και το ήθος του ελληνικού πολιτισμού που τους προσέφερε αφειδώς ο σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας.

Η γιορτή, που δεν θα πρέπει να λείψει κανένας Μικρασιάτης, τιμώντας με την παρουσία του, όλους τους Έλληνες πρόσφυγες που ακούμπησαν τις μνήμες τους και την διατήρηση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς στους πολιτιστικούς φορείς τους.

Η παράσταση θα γίνει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019,στις 8:00μμ ,στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας. Αριθμημένες προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία του συλλόγου, Κεντρικής 183,τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη το πρωί από τις 10:00πμ-13:00μμ και στα τηλέφωνα: 6974938713, 6977460574, 6944041040.

2 σχόλια:

  1. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον Μάκη Τσαμπουλατίδη γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε σύλλογος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ