Quantcast

http://picasion.com/

ΕΛΜΕ Ημαθίας για δολιοφθορά: «Είναι οργανωμένη εγκληματική ενέργεια»

Μία εβδομάδα μετά το περιστατικό δολιοφθοράς στο camp προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα, το συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών στην Ημαθία εξέδωσε ανακοίνωση για την κοπή των κολόνων ηλεκτροδότησης που δημιούργησε αίσθηση και ερωτηματικά για τη σκοπιμότητά του.
Συγκεκριμένα η ΕΛΜΕ αναφέρει στην ανακοίνωση τα εξής: «Το βράδυ της Τετάρτης 13/11/2019, κάποιοι έκοψαν κολόνες ηλεκτροδότησης του χώρου φιλοξενίας προσφύγων στις Βαρβάρες.

Πρόκειται για μια οργανωμένη εγκληματική ενέργεια, που έχει ως στόχο τον εκφοβισμό τόσο των προσφύγων όσο και των πολιτών, συλλογικοτήτων και σωματείων που στέκονται αλληλέγγυοι τους.

Ως ΕΛΜΕ Ημαθίας καταδικάζουμε το γεγονός, στεκόμαστε δίπλα στους πρόσφυγες και μετανάστες και δηλώνουμε πως τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δε μας φοβίζουν αλλά μας ωθούν να εντείνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να αντιπαρατεθούμε με το κλίμα ξενοφοβίας και ρατσισμού που επιχειρούν κάποιοι να επιβάλλουν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου το ΔΣ της ΕΛΜΕ είχε επισκεφτεί την Δευτέρα 11/11/2019 το χώρο φιλοξενίας προσφύγων στις Βαρβάρες. Επίσης επισκέφτηκε την Δευτέρα 18/11/2019 τους χώρους φιλοξενίας στην Νάουσα. Για πολλοστή φορά εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας και συνεχίζουμε.



12 σχόλια:

  1. Τι δουλειά έχει η ΕΛΜΕ με την πτώση της κολόνας; Ρε ασχοληθείτε με την εκπαίδευση και αφήστε τους λαθρο. Αντί να πάνε σε σχολεία αυτοί επιτηρούν τα καμπ των αλλοδαπών. Έρχεται χειμώνας, σχολεία πασχίζουν να έχουν πετρέλαιο και θέρμανση για τα παιδιά μας και αυτοί κοιτάνε αν οι μαύροι έχουν κλιματιστικά στις λαθροδομές. Ξεφτιλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον η ΕΛΜΕ Ημαθίας για το επίπεδο των μαθητών γυμνασίων και λυκείων που μπαίνουν τούβλα και βγαίνουν ντουβάρια, ίσως να μην ήταν απαραίτητα τόσα ιδιαίτερα και τόσα φροντιστήρια για να προκόψει ένας μαθητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν θα φεύγουν τα παιδιά σας στο εξωτερικό από ανάγκη ,θα ευχεσται να υπάρχουν θεσμοί και σύλλογοι να τους υποδέχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλη δουλειά δεν έχουν στην ΕΛΜΕ? Ασχολούνται με το αστυνομικό ρεπορτάζ?
    Γι'αυτό δεν πάει η παιδεία καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την καφετέρια απέναντι από το ΕΠΑΛ που είναι όλες τις ώρες γεμάτη από μαθητές ασχολήθηκαν.
    Κάθε μέρα ένα άλλο σχολείο με το δικό του ωρολογιο προγραμμα βρίσκεται εκεί. Τα μαθήματα? Τσιγαράκι, καφεδάκι και η ΕΛΜΕ σφυρίζει αδιάφορα.
    Βρε ουστ από δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΜΕ ΑΛΛΑ ΚΚΕ-ΕΛΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρόλο που ο πρόεδρος είναι Ν.Δ. και καλό παιδί, απ΄ότι φαίνεται κουμάντο κάνουν τα κομούνια.

      Διαγραφή
    2. Φασιστακος ή μου φαίνεται;

      Διαγραφή
  7. ασχοληθειτε λιγο με τους δασκαλους και καθηγητες που ολο μειωμενα ωραρια κανουν και αφηστετα αυτα για αλλους η αφου ειστε τοσο αλληλεγγειοι και φειλοξενοι παρτε μερικους στα σπιτια σας να δουλευουν κοιολας και στα χωραφια σας η των γονιων σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ως ΕΛΜΕ Ημαθίας πριν καταδικάσετε το γεγονός πρώτα ψάξτε το αυτό έχει κανα δυο εβδομάδες απο τους ίδιους τους πρόσφυγες όπως τους λέτε αφού κόπηκαν κολόνες μέσα στο χώρο φιλοξενίας και τις αντικατεστισε ο στρατός οχι τις ΔΕΗ ίδιο πάχος όμως τώρα κόβουν και έξω μια τσακαλαρια απο αυτούς το κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ἡ μόνη διαπιστωμένη ἐγκληματική ἐνέργεια εἶναι ἡ εἰσβολή ἰσλαμιστῶν ἐποίκων καί ἡ μή ἀπέλασί τους και συνεχιζομένη παραμονή τους, ἅτινα μέ θράσος ὑπερασπίζεται ἡ ἐν λόγῳ ἀνακοίνωσι. Τά ὑπόλοιπα εἶναι εἰκασίαι. Ἂν ἀποδειχθῇ ὅτι ἡ ζημία ἦταν ἀπόπειρα κλοπῆς ὑπό τῶν γνωστῶν ἐμπόρων μετασχηματιστῶν καί καλωδίων, τί θά ποῦν οἱ του Δ.Σ. τῆς τοπικῆς ΕΛΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Εβραίοι το κανανε,.. Ρατσιστής μέχρι της τελευταίας ρανιδας του αίματος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ