Quantcast

http://picasion.com/

Το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια αρχιερωσύνης του Μητροπολίτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας εορτάζει το Αργυρό Ιωβηλαίο (25 έτη) Αρχιερωσύνης του ποιμενάρχου της Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, διοργανώνοντας μια σειρά θρησκευτικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων το Σάββατο 9/11 και την Κυριακή 10/11. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί Πολυαρχιερατικός Εσπερινός.

Στη συνέχεια στις 7:30 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα πραγματοποιηθεί εόρτια εκδήλωση για το Αργυρό Ιωβηλαίο και παρουσίαση της χαριστήριας έκδοσης προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου με τίτλο «Μυριώνυμον εύχος». Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τον Βυζαντινό Χορό του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως και από τη Χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» Βέροιας.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το πρωί στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας κατά την διάρκεια εκδηλώσεων, θα προβεί σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο και την Κυριακή. Συγκεκριμένα αποφάσισε:

Το Σάββατο, 09-11-2019 και κατά τις ώρες 15:00 - 20:00:

- Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων και της στάσης και της στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, εκατέρωθεν του δρόμου, στις κάτωθι οδούς:

  • στην οδό Περικλέους από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Κεντρικής
  • στην οδό Αντωνίου Καμαρά, από την συμβολή της με την οδό Περικλέους έως την συμβολή της με την οδό Βαρλάμη.

Το Σάββατο, 09-11-2019 και κατά τις ώρες 15:00 - 22:00:

- Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων και της στάσης και της στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, εκατέρωθεν του δρόμου, στην οδό Π. Μελά από την συμβολή της με την οδό Μπιζανίου έως την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

- Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων στην οδό Α. Αντωνιάδη, από την συμβολή της με την οδό Εμμανουήλ Ζάχου έως την συμβολή της με την οδό Ανοίξεως.

- Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, εκατέρωθεν του δρόμου, στην οδό Α. Αντωνιάδη από την συμβολή της με την οδό Π. Μελά έως την συμβολή της με την οδό Ανοίξεως.

Την Κυριακή, 10-11-2019 και κατά τις ώρες 06:00- 12:00:

- Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων και της στάσης και της στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, εκατέρωθεν του δρόμου, , στις κάτωθι οδούς:

  • στην οδό Περικλέους από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Κεντρικής
  • στην οδό Αντωνίου Καμαρά, από την συμβολή της με την οδό Περικλέους έως την συμβολή της με την οδό Βαρλάμη.

9 σχόλια:

  1. Ματθαίο κγ (23) κεφάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς: ''Πόσες φορὲς θέλησα νὰ μαζέψω τὰ παιδιά σου, ὅπως ἡ ὄρνιθα τὰ μικρά της κάτω ἀπὸ τὰ φτερά της, ἀλλὰ δὲν τὸ θέλατε''. Τι κρίμα η αθεΐα...

      Διαγραφή
    2. προσευχόσουν και για μένα 4:54 π.μ?

      Διαγραφή
  2. Κρίμα, μετά από 25 χρόνια να αναγνωρίζεις τους λαϊκούς ρασοφόρους της Ουκρανίας.
    Τζάμπα πήγαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλοι με 30-40 χρονια δουλειας και δεν εχουν ουτε μεροκαματο ουτε συνταξη αξιοπρεπη και αλλοι με 25 ξεκουραστα και καλοπληρωμενα χρονια γιορταζουν και ετοιμαζονται για νεα αξιωματα στη θεσσαλονικη. "ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκ..ταί, ουαί υμίν", ειπε καποτε καποιος γνωστός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο για τέτοια εφελικια ο δεσπότης της Βέροιας βοήθεια καμία σε κανέναν κοίτα μόνο την Δοβρά το σπίτι του μέσα στην χλιδή κ την παλαιά Μητρόπολη από τους άλλους ναούς ζητάει τα χρήματα στα χωριά δεν στέλνει παππά να λειτουργηθουν εκεί σήμερα έχει μια στρατιά ας στείλει στα χωριά που έχει τους ηλικιωμένους κ περιμένουν μια Κυριακή να πάνε εκκλησία και δεν έχουν πάπα άσε τις μεγάλες γιορτές ούτε λόγος θου κύριε το στοματι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ