Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μοίρασε εισιτήρια σε σχολεία η ομάδα της Βέροιας

Ο ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας σε συνεργασία με τοv Δήμο επισκέφθηκε σήμερα τo 5ο λύκειο, το επαγγελματικό λύκειο καθώς και το λύκειο Ειδικής Αγωγής προκειμένου να μοιράσει τα μαθητικά εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν. Το λύκειο Ειδικής Αγωγής έλαβε κι ένα ξεχωριστό δώρο. Με
πρωτοβουλία της διοίκησης, μια φανέλα υπογεγραμμένη από παίκτες της «Βασίλισσας» θα κοσμεί πλέον τον τοίχο του σχολείου. Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν τα εισιτήρια στους μαθητές της 3ης Λυκείου, καθώς μέχρι και την ηλικία των 16 ετών η είσοδος στο γήπεδο της ομάδας μας είναι ελεύθερη. 

Στην επίσκεψη εκτός από τους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Α., Ακριβόπουλος Λεωνίδας, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Τουρισμού, Συρμούλα Τζήμα και Λυκοστράτης Βασίλης αντίστοιχα. 

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και στα υπόλοιπα Λύκεια, αφού κύριος στόχος της ομάδας και του Δήμου είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον αθλητισμό στο υψηλό επίπεδο και φυσικά να γίνουν υγιείς φίλαθλοι, δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας! Όλοι μαζί λοιπόν την Κυριακή δίπλα στην ομάδα μας που αγωνίζεται κόντρα στον Θεσπρωτό. 





2 σχόλια:

  1. μεχρι να εμφανισετε το δικεφαλο στο σημα βαλτε σιγα σιγα αυγα(επώαση). να συνηθίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την φανέλλα που αποσύρανε, λόγω χρωμάτων, είπαν να μην την ανακυκλώσουν και την κορνιζάραν για να ζήσουμε να την θυμόμαστε. Καημένη Βέροια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ