Quantcast

http://picasion.com/

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας σε... τίτλους

Άναψε τα αίματα ο Βιολογικός, «φούντωσε» ο πρόεδρος, δε γεννάνε και οι Βεροιώτες... 
Η 23η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το 2019 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, απόγευμα Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου της Βέροιας. Η
προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα συνεδρίαση, ξεκίνησε 2,5 ώρες αργότερα, στις 20:45, λόγω της ειδικής συνεδρίασης που προηγήθηκε, για την έγκριση του ισολογισμού και απολογισμού του δήμου, που «τράβηξε» παραπάνω αλλά και λόγω της παρουσίας του αναδόχου του έργου του βιολογικού, που κλήθηκε να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις για τη λειτουργία και την ανανέωση της σύμβασης.
  • Ελλειμματικός κατά ένα εκατομμύριο και κάτι... ψιλά παρουσιάστηκε ο ισολογισμός του δήμου για το 2018, ο οποίος και εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του Σώματος.
  • Επαναλαμβανόμενο και λόγο για να ντρέπεται και να κοκκινίζει η δημοτική αρχή, χαρακτήρισε τον ισολογισμό ο Αντώνης Μαρκούλης, βλέποντας τα νούμερα.
  • Στην αντεπίθεση ο Δήμαρχος, του απάντησε πως τον «απολογισμό» τον έκανε ενώπιον των δημοτών που έδωσε στην παράταξή του 3πλάσια ποσοστά από αυτή του Μαρκούλη.
  • Κατά την «ανάκριση» του κ. Γκανάτσιου, η κατάσταση εκτροχιάστηκε πολλές φορές, τα αίματα άναψαν, τόσο μεταξύ Γκανάτσιου και δημοτικών συμβούλων, όσο και μεταξύ δημοτικών συμβούλων, με εκατέρωθεν κατηγορίες και διάφορα... γαλλικά.
  • Ανικανοποίητοι έφυγαν πάλι οι δημοτικοί σύμβουλοι από τις απαντήσεις του κ. Γκανάτσιου
  • Η όλη κατάσταση έμοιαζε ανεξέλεγκτη, με τον πρόεδρο του ΔΣ Άρη Λαζαρίδη να χτυπάει «κόκκινα» και τα θέματα προ ημερησίας να «κόβονται» λόγω κατάχρησης του προβλεπόμενου χρόνου.
  • Αυτό χτύπησε «κόκκινο» και στον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργο Μελιόπουλο που είχε μια σειρά θεμάτων να παρουσιάσει και πολλά παράπονα για τη διαχείριση του χρόνου μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, αποκαλώντας τον πρόεδρο «πρόεδρο των 18 δημοτικών συμβούλων», της παράταξής του. Το «τσίγκλισμα» προς τον πρόεδρο συνεχίστηκε και στα επόμενα θέματα, με τον κ. Μελιόπουλο να δίνει... ρεσιτάλ αντίδρασης και ατάκας.
  • «Απόβαση» εκπαιδευτικών στην αίθουσα, για τα δυο θέματα που συζητήθηκαν για συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
  • Με πανό εμφανίστηκαν μέλη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, διαμαρτυρόμενοι για τις συγχωνεύσεις δημοτικών σχολείων.
  • Τα «λαμπάκια»του Διαμάντη άναψαν, «στολίζοντας» τους εκπαιδευτικούς ως υπεύθυνους της κατάστασης, λέγοντας: Σας ικανοποιεί αυτή η κατάσταση σήμερα; Τα ξέρατε αυτά και δε μιλούσατε, για να βολευτούν νηπιαγωγοί και να βγουν στην ανεργία βρεφονηπιοκόμοι.
  • Γεννήστε Βεροιώτες, ήταν το ζουμί των λεγομένων του Βασίλη Παπαδόπουλου, που είπε πως η υπογεννητικότητα οδηγεί στις συγχωνεύσεις και το κοινωνικό αυτό θέμα θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο.
Η ώρα κοντεύει 10 και οι δυνάμεις όχι μόνο δεν πέφτουν αλλά οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι αρκετά θερμόαιμοι, το κλίμα αντιπαράθεσης συνεχίζεται και στα επόμενα θέματα, με τον πρόεδρο να «βαράει» σήμερα... βαρέα και ανθυγιεινά!








































2 σχόλια:

  1. Τελικά μαλώνανε όλοι μεταξύ τους για μια μέθοδο ενός εργολάβου που δεν εχει καμιά πιστοποιηση (άρα δεν υπαρχει εγγύηση αποτελέσματος) και του δωσανε τρείς φορές ολοκληρη την εγκατάσταση για οικονομία. Άρα το όλο σκεπτικό ειναι, ο σκοπος (η εξοικονόμιση χρημάτων) αγιάζει τα μέσα (αμφιλεγόμενη μεθοδος). Και ποιος φέρει την ευθύνη για την αποδοχή αυτής της ΜΗ πιστοποιημένης μεθοδου ; Μάλλον αυτός που υπέγραψε την πρώτη σύμβαση και μετά όσοι άλλοι τις υπολοιπες.
    (Ειναι σα να λέει καποιος πολικός μηχανικος σε εναν νοικοκύρη, θα σου κτισω το σπίτι σου με σπιρτόξυλα για οικονομια, ειναι νεα μεθοδος δικη μου εφεύρεση, και ο νοικοκυρης δέχεται χωρίς να αναζητησει καμια άδεια απο πολεοδομία και τον πληρώνει κιόλας την αξία των σπίρτων).
    Τόσο απλά....
    Και ολοι κοιμούνται ήσυχοι, μάλιστα κάποιοι πρώην βουλευτές και πρώην Δήμαρχοι πήγαν και αφού είδαν τη εγκατάσταση καθαρή πείστηκαν ο
    τι ολα είναι καλά, λες και είναι ειδικοί.
    Αυτοί μας διοικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ότι κατάλαβα εκεί στα νερά δουλεύουν με μεθόδους που δεν έχουν τις απαραίτητες άδειες. Είναι νόμιμο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ