Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με την Ελεωνόρα συνεχίζει στα battles του «Voice» η Βεροιώτισσα Μαρία Αισιοπούλου

Την «έκλεψε» από την ομάδα του Μουζουράκη
Με το τέταρτο επεισόδιο συνεχίστηκε ο γύρος των Knockouts στο «The Voice of Greece» το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, με τους παίκτες να διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση των Battles. Μια εξ αυτών ήταν και η Μαρία Αισιοπούλου από την
ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Η 17χρονη Βεροιώτισσα Μαρία ανέβηκε στη σκηνή με την Μαρίνα Δρέσιου και την Σόνια Ηλιάδη και έχοντας στο πλευρό της από τις θέσεις του κοινού την μητέρα της και μια φίλη της, ερμήνευσε το «I don't wanna be you anymore» της Billie Eilish.
Ο coache της αν και χάρηκε πολύ με την ερμηνεία της επέλεξε να συνεχίσει με την Μαρίνα. Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει, καθώς στη διαδικασία του «steal» η Ελεωνόρα Ζουγανέλη χρησιμοποίησε το κουμπί του «κλεψίματος» για τη Μαρία! Πιο συγκεκριμένα, η Ελεωνόρα πατώντας πρώτη το κουμπί είπε: «Θα κρατήσω στο παιχνίδι και θα καλοδεχτώ στην ομάδα μου την Μαρία», ενώ λίγο έλειψε να την χάσει μέσα από τα χέρια της, καθώς υπήρξε διπλό steal και από τον Σάκη Ρουβά, που αν και αρχικά το πάτησε και για τις δύο, στο τέλος επέλεξε την Σόνια. Έτσι όλες οι διαγωνιζόμενες του Πάνου συνέχισαν στα battles σε διαφορετικές ομάδες. Δείτε την εμφάνιση της Μαρίας Αισιοπούλου:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ