Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Τραγουδίστρια «φωτιά» στη Βέροια για τη Γιορτή Σοκολάτας

Ένα γυναικείο όνομα «φωτιά» αναμένεται να έρθει στα μέσα Δεκεμβρίου στη Βέροια, για συναυλία στο πλαίσιο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, η τραγουδίστρια, που αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα κορυφαία γυναικεία ονόματα
της ελληνικής μουσικής σκηνής και κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, θα έρθει για ένα μοναδικό live στη Βέροια και συγκεκριμένα στη Γιορτή Σοκολάτας! Ποια θα εμφανιστεί λοιπόν στη «γλυκιά» αυτή χριστουγεννιάτικη γιορτή; 
Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που αναμένεται να μας λιώσει με το «fuego» της και αναμένεται να φέρει και πολύ κόσμο από κοντινές πόλεις.

Η «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την αντιπεριφέρεια Ημαθίας και ενώ πέρυσι έγινε μόνο σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια, λόγω... έλλειψης χώρου στην πλατεία Ελιάς, φέτος επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με τον πιο... «καυτό» τρόπο. Η φετινή Γιορτή Σοκολάτας θα πραγματοποιηθεί σε δύο... δόσεις, από τις 14 έως 19 Δεκεμβρίου σε οικισμούς του νομού Ημαθίας και στη Βέροια από 20 έως 22 Δεκεμβρίου 2019. Τώρα πότε θα δούμε την Ελένη; Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ