Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή 41 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους Βιολογικής Γεωργίας

Με εντολή για πιστώσεις την Τρίτη 26 Νοεµβρίου κινούνταν τα προηγούμενα 24ωρα οι διοικητικοί του Οργανισµού Πληρωµών όσον αφορά τα αγροπεριβαλλοντικά προγράµµατα του 2019, εντούτοις το υπουργείο με σχετική ενημέρωσή του κάνει λόγο για τέλη Νεομβρίου στην περίπτωση της Βιολογικής
Γεωργίας. Πρόκειται για ένα ποσό περίπου στα 120 εκατ. ευρώ, το οποίο θα αφορά την προκαταβολή για τη Βιολογική Γεωργία, τη Βιολογική Κτηνοτροφία, το Κοµφούζιο, τις Σπάνιες Φυλές, τους Ορυζώνες, την Προστασία Παραδοσιακού Ελαιώνα Άµφισσας και τη Μείωση Νιτρορύπανσης. Ειδικότερα, το ποσό των 41.275.855,10 εκατ. ευρώ θα κατευθυνθεί στην πληρωμή των δικαιούχων του μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 - 2020. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του υπουργείου, η καταβολή των χρημάτων στους αγρότες έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Νοεμβρίου.
«Η συγκεκριμένη πίστωση έρχεται σε συνέχεια της απόφασης του κ. Βορίδη να αυξηθεί κατά 3 εκατομμύρια ευρώ - πλέον των 38 εκατομμυρίων που είχαν ήδη εγκριθεί - το συνολικό ποσό υπέρ της βιολογικής γεωργίας, προκειμένου όλοι οι δικαιούχοι του προγράμματος να λάβουν κανονικά και στο όλον τα χρήματα τους» αναφέρει το υπουργείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ