Quantcast

http://picasion.com/

29χρονος αλλοδαπός λήστεψε Super Market στην Αλεξάνδρεια - Κουβαλούσε λάμα 31 εκατοστών!

Φιλοξενούμενος στην προσφυγική δομή ο δράστης
Συνελήφθη χθες (28 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 29χρονος αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα, αφαίρεσε
από κατάστημα διάφορα είδη αξίας 200 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος. Επίσης στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική λάμα μήκους 31 εκατοστών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr πρόκειται για Σύριο φιλοξενούμενο στην δομή της Αλεξάνδρειας, ο οποίος έχει αιτηθεί ασύλου στην χώρα μας. Η 31 εκατοστών λάμα, ήταν σε αυτοσχέδιο μπαστούνι-θήκη. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

20 σχόλια:

  1. Φέρτε κι άλλους, είμαστε λίγο πριν την έκρηξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήνυση στο κατάστημα,
    Και μήνυση στην Ελληνική Αστυνομία,
    Που ενόχλησαν τον ευαίσθητο ψυχισμό του λαθρομετανάστη!!!
    Μπορντελακι κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιος "επενδυτης"...Ο Γιδας , σε λιγο καιρο θα ειναι Far West..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λεφτά που τους δίνουν δε φτάνουν; ακούγεται πως τους δίνουν πολλά χρήματα κάθε μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 430€ το άτομο,+80€ για κάθε ανήλικο,+δωρεάν στέγαση/ενοίκιο,διατροφή,φάρμακα,γιατρούς,κτλ.
      ΥΓ.Σκεφτειτε πόσοι Έλληνες είναι άνεργοι,άστεγοι,κτλ.

      Διαγραφή
  5. Να βγάλει ανακοίνωση η ΕΛΜΕ Ημαθιας ,να μάθουμε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλοξενούμενος? Προσφυγική δομή? Σύριος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καταρχήν πρέπει να διευκρινιστεί εάν πρόκειται για ληστεία ή κλοπή...γιατί δεν καταλαβαίνει κανένας απο το άρθρο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ παραδρομής τα έβαλε στην τσαντα του χωρίς να περάσει από το ταμείο.Ανθρωπινο λάθος.Το σιδερικο ,το ειχε μαζί του για τα αδέσποτα.Αν δεν είναι εμβολιασμενα,μπορεί να κολησει καμία λύσσα.Για τέτοια είμαστε?

      Διαγραφή
  8. Δείξτε ανωτερότητα. Ένας μεμονωμένο περιστατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσένα σε εκοψε αν ειναι ληστεία ή κλοπή; Το οτι κουβαλούσε λάμα 30 εκατοστών δε σε κόφτει; Αξεσουάρ για την ενσωμάτωση με τους γηγεηΝείς ειναι; Ανόητε. Εκανε σαράντα κλοπές, εσπασε σπίτια και αποθήκες και τον πιάσανε την μία. Σαν αυτόν ειναι άλλοι διακόσιοι, τετρακόσιοι και άλλοι τόσοι αν τους δοθει η ευκαιρία. Επειδή δεν τα ακούς; Αντε τωρα με τους ευαίσθητους της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγαπητέ, δεν γνωριζετε την τοποθέτησή μου, για αυτό μη κρινετε ένθερμα, καθώς μπορεί να συμφωνώ μαζί σας. Αλλά για να γίνει σωστή τοποθέτηση και συζήτηση, πρέπει να γνωρίζουμε το γεγονός. Το αν είναι ληστεία ή κλοπή, φυσικά και έχει σημασία, για αυτό και τιμωρείται διαφορετικά από το νόμο, χοντρικά, το ένα είναι κακούργημα, το άλλο πλημμέλημα. Το ότι κουβαλούσε λάμα επίσης είναι ένα μεγάλο ζήτημα, γιατί αλλιώς είναι να βρεθεί κάποιος με κάτι τέτοιο πάνω του, και αλλιώς (πολύ πιο προκλητικό καταρχήν για τον ακροατή) να το χρησιμοποίησε επ απειλή, όπως θα μπορούσε να εννοηθεί στην έννοια της ληστείας (μετά βίας). Φυσικά για πολλούς αυτά ακούγονται ανοησίες, όπως γράφετε. Αλλά όταν σκέφτεσαι συστηματικά, το πρώτο που θέλεις είναι το ακριβές γεγονός να μεταδίδεται ορθά. και ναι,το πιο δύσκολο πράγμα, ειναι αυτό, να υπάρχει μία ορθή παρουσίαση των γεγονότων προς το ευρύ κοινό. Φαντάσου λοιπόν να ήταν ένοπλη ληστεία...τι αντίδραση θα προκαλούσε...μία κλοπή θα περάσει στα ψιλά. αλλά το θέμα είναι ότι το άρθρο δεν διευκρινίζει για το τι πρόκειται. Η ευαισθησία της πλάκας μου, δεν είναι αυτό που εννοείτε πάντως, αλλά και δεν θα τοποθετηθώ, παρά μόνο στο εξής: Όλα αυτά που αναφέρατε (Εκανε σαράντα κλοπές, εσπασε σπίτια και αποθήκες και τον πιάσανε την μία. Σαν αυτόν ειναι άλλοι διακόσιοι, τετρακόσιοι και άλλοι τόσοι αν τους δοθει η ευκαιρία) τα γνωρίζω εδώ και καιρό από αστυφύλακες εκεί, που μου λένε ότι δε μπορούμε να τους ελέγξουμε στην Αλεξάνδρεια. Αλλά, επιτρέψτε μου, να θέλω ορθή παρουσίαση ενός γεγονότος, γιατί η αντίδραση σε αυτό το χάος θα δομηθεί πάνω σε δομημένη σκέψη και λόγο, όχι σε οιμωγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καραμπαμ χαρτογιακάς

      Διαγραφή
    2. όταν ο επιστημονικός λόγος συμφωνεί μαζί σας, ξενίζεστε. Άραγε, είναι η αντίδραση, εγγενώς προνόμιο των οιμωγών?

      Διαγραφή
    3. υπολογιστής ομιλεί, για άνθρωπος.

      Διαγραφή
    4. Για κλοπή πρόκειται αλλά την μεταλλική λάμα μήκους 31 εκατοστών τι την ήθελε επάνω του;

      Διαγραφή
  11. ρωτήστε λοιπόν ένα δημοσιογράφο ή ένα εγκληματολόγο ή ένα κοινωνιολόγο, να σας πει ποιο το νόημα της γνώσης των πραγματικών στοιχείων ενός γεγονότος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι κακο να εισαι δικηγορος αλλα το να εισαι κακος δικηγορος.

      Διαγραφή
  12. Αγαπητέ. Δεν κατάλαβα που ειδες τις οιμωγές. Την ανικανότητα της Διοικησης σχεδόν σε όλα ή μάλλον σε όλα, την γνωρίζουμε. Τωρα την βλέπουμε και στην κατάσταση των λαθρομεταναστων. Ναι εινα μια βίαιη κατάσταση με το έτσι θέλω των άλλων. Ομως αν εχεις ενα πρόβλημα με χιόνι πέντε εκατοστά, το αντιμετωπίζεις με ενα φαράσι, Αν ειναι ενα μέτρο, θέλεις φορτωτή και γρήγορα., γιατί σε λίγο θα γίνει δυό μέτρα. Εμεις ειμαστε στα τρία μέτρα και φαράσι.
    Κι επειδή σε ελάχιστα θα γίνει τέσσερα μέτρα, ειπαμε να τελειωσουμε τον φραπέ και τα τσιγάρα μας. Αναλογα με το πρόβλημα ομως , πρέπει να δράσεις. Ερχονται γιατί περνάνε φίνα και ανενόχλητα. Μπορω να φιλοξενύσω για καμια βδομάδα δυο τρεις στο σπίτι μου. Σαράντα και μονίμως, αδύνατον κι ας με βοηθά και ο γείτονας. Κι αν μου πει ο φιλοξενούμενος οτι δεν του αρέσουν και οι συνηθειές μου,δεν τον διώχνω. Τον πετάω εξω με κάθε τρόπο.
    Τωρα θα νου πεις θαρθουν οι αλληλέγγυοι και θα μου πουν ρατσιστή, ξενοφοβικό και φασίστα. Εγω θα πω απλά νιάου. Ρε ουστ απο δω κοπρίτες ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΜΌΝΟΝ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ