Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 2/12 κατεβαίνουν οι μπάρες στον πεζόδρομο - Μόνο με κάρτα η είσοδος


Από πού θα τις προμηθευτούν οι δικαιούχοι
Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου τίθενται σε λειτουργία οι ανυψούμενες μπάρες στον πεζόδρομο της Βέροιας, στις οδούς Βικέλα, Ζωγιοπούλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πλέον, η είσοδος στον πεζόδρομο θα γίνεται μόνο από οδηγούς που θα έχουν στην κατοχή τους τις απαραίτητες κάρτες, τις οποίες οι δικαιούχοι θα προμηθευτούν από τη Δημοτική Αστυνομία. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας, εφαρμόζοντας την υπ’ αριθμ’ 173/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ενημερώνει τους κατοίκους και όσους άλλους δικαιούχους εισόδου στον πεζόδρομο του Εμπορικού Κέντρου, να προσέλθουν στην Υπηρεσία, έως και τις 29-11-2019, ώστε να προμηθευτούν τις απαραίτητες κάρτες εισόδου, διότι οι μπάρες ελέγχου πρόσβασης στον πεζόδρομο του Εμπορικού Κέντρου θα ενεργοποιηθούν την Δευτέρα στις 2 Δεκεμβρίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για ενημέρωση με την Υπηρεσία τις καθημερινές ημέρες από ώρα 07:30 έως 14:30 στα τηλέφωνα: 2331350610 & 2331350695.

2 σχόλια:

  1. Να ανοίγουν μόνο τις ώρες που επιτρέπεται η τροφοδοσία,γιατί κάποιοι επαγγελματίες εντός εισαγωγικων, για να μην ψάχνουν πάρκινγκ μπαίνουν μεσημέρι και αφήνουν πάνω στο πεζόδρομο τα αυτοκίνητα.Μονο αστυνομία πυροσβεστική ασθενοφόρα να μπαίνουν ότι ώρα ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μετα την εφαρμογη του μετρου θα δικαιουνται κι αλλοι καρτα που δεν το γνωριζαν, μετα θα ερθουν και αυτοι που δεν τι δικαιουνται αλλα το γνωριζαν αλλα τους πειραξε αυτος που τη δικαιουται, στην συνεχεια θα ερθει καποιος απο μακρια ξαδερφος μαγαζατορα και θα πει μισο λεπτο και φευγω δεν το γνωριζα και αλλα ελληνικα παραδοξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ