Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζάρα: «Αισθάνομαι Βεροιώτισσα - Ανυπομονώ για την πρεμιέρα»

Ήταν η καλλιτεχνική είδηση που έγινε πρώτο θέμα στα gossip της Βέροιας. Στο νυχτερινό κέντρο του «Voice» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί μια τραγουδίστρια, η οποία θεωρείται από τα κορυφαία ονόματα της Μακεδονίας. Ο λόγος φυσικά για την Γεωργία Ζάρα, μια
λαϊκή ερμηνεύτρια με μεγάλο φοβερή φωνή και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία. Η εκρηκτική καλλονή σε αποκλειστικές της δηλώσεις στο veriotis.gr μίλησε για τα συναισθήματά της που έρχεται και πάλι στην Ημαθία και τόνισε πως ανυπομονεί να τραγουδήσει μπροστά στο κοινό. Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσαν τα λεγόμενά της ότι αισθάνεται Βεροιώτισσα και ότι έχει στενούς δεσμούς με την συγκεκριμένη περιοχή. 




Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις της Γεωργίας Ζάρα:
«Από την πρώτη στιγμή που επισημοποιήθηκε η παρουσία μου για την φετινή χρονιά στο «Voice» τα μηνύματα και η αγάπη που έχω εισπράξει από τον κόσμο είναι κάτι το μοναδικό. Ανυπομονώ να έρθω στη Βέροια, γιατί είναι η πόλη που την αισθάνομαι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Οι άνθρωποι εκεί, είναι φιλότιμοι, φιλόξενοι και... έξω καρδιά. Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με το «Voice» και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά, γιατί γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις. Έχω δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με την πόλη σας και δεν είναι υπερβολή να αναφέρω πως αισθάνομαι Βεροιώτισσα. 
Καταρχήν μιλάμε για μια από τις κορυφαίες πόλεις της Βορείου Ελλάδος, με σπάνιες ομορφιές τοπίων, πλούσια πολιτισμική-θρησκευτική κληρονομιά και μαγευτική γαστρονομία. Τα μαγαζιά της Βέροιας δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από αυτά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η πρόταση που μου έγινε από το «Voice» ήταν άκρως τιμητική και για τον λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την διεύθυνση του μαγαζιού για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου για να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους. 
Κάνουμε πρεμιέρα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και θα ήθελα να προσκαλέσω όλο τον κόσμο να μας τιμήσει με την παρουσία του. Το πρόγραμμα, το οποίο υπογράφει ο μαέστρος μας Παναγιώτης Ντίνος, θα εμπεριέχει επίκαιρα τραγούδια αλλά και παλιά λαϊκά. Στόχος μας είναι ο κόσμος να διασκεδάσει σε γνήσιους λαϊκούς ρυθμούς. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις που προς το παρόν δεν μπορώ να αποκαλύψω... Σας περιμένουμε για να περάσουμε αξέχαστες βραδιές, όπως άλλωστε κάνουμε κάθε φορά. 

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξανασυνεργαστώ με καταξιωμένους καλλιτέχνες που έχουν αφήσει την δική τους σφραγίδα στο μουσικό στερέωμα. Ήδη από τις πρώτες κιόλας πρόβες διαφαίνεται μια απίστευτη χημεία μεταξύ μας και είμαι σίγουρη πως αυτό θα είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. 

Δίνουμε ραντεβού λοιπόν σε λίγες ημέρες στην μαγική «φωνή» της Βέροιας. Εκεί όπου η διασκέδαση θα χτυπήσει «κόκκινο» και το κέφι θα απογειωθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Να είστε σίγουροι για αυτό! Σας περιμένουμε όλους»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ