Quantcast

http://picasion.com/

Το «YouHome» γιορτάζει 1 χρόνο στη Βέροια και μας κάνει δώρο μια τραπεζαρία!

Δείτε πώς μπορείτε να την κερδίσετε
Το κατάστημα επίπλων «YouHome» ήρθε πριν ένα χρόνο στη Βέροια, στην οδό Σταδίου 8, φέρνοντας νέες προτάσεις σε έπιπλα σπιτιού, με υψηλή ποιότητα, χαμηλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση. Στο κατάστημα «YouHome» ακολουθούμε συνεχώς τις
τάσεις της μόδας, ώστε να είμαστε πάντα επίκαιροι και να σας προσφέρουμε ιδέες και λύσεις για κάθε ανάγκη του σπιτιού, σχεδιασμένα σύμφωνα με το στυλ και τις διαστάσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας. Ποιότητα, οικονομία και πολυτέλεια για όλους!

Μεγάλη γκάμα επίπλων, σαλόνια, ντουλάπες, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, σύνθετα, έπιπλα TV, μικροέπιπλα, παιδικά έπιπλα, καθώς και στρώματα και επιστρώματα, μοντέρνα και σύγχρονα αλλά και διαχρονικά κλασικά, έτοιμα να στολίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού μας!

Γιορτάζουμε 1 χρόνο λειτουργίας και σας κάνουμε δώρο μια τραπεζαρία
Το κατάστημα επίπλων «YouHome» θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο, τόσο της Βέροιας όσο και των γύρω περιοχών, για την προτίμησή τους στο νέο κατάστημα της Σταδίου 8 και με αφορμή τον ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, γιορτάζει, διοργανώνοντας ηλεκτρονικό διαγωνισμό μέσω της σελίδας του στο facebook εδώ, με έναν τυχερό ή τυχερή που θα κερδίσει ένα υπέροχο σετ τραπεζαρίας με 4 καθίσματα. Πως θα τη διεκδικήσετε; Με 3 απλά βήματα:

1. Κάντε like στη σελίδα του «YouHome» στο Facebook (εδώ)
2. Αφήστε το σχόλιο σας κάτω από το post του διαγωνισμού (εδώ), κάνοντας tag και δύο φίλους σας
3. Κοινοποίηση του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από 23/10/19 και λήγει στις 30/11/19 και η κλήρωση θα γίνει στο κατάστημα μας στις 30/11 μέσω της εφαρμογής randomize. Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων!

«YouHome»
Σταδίου 8, Βέροια
Τηλ. 6949 549 529
Βρείτε μας στο facebook: YouHome.gr
Επισκεφθείτε τη σελίδα μας: youhome.gr
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ