Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«WayCup»: Τέλειος καφές - Εξαιρετικά σάντουιτς!

Delivery: 23310 25251
Ξεκινήστε την ημέρα σας στη δουλειά ή στο σπίτι με μια γουλιά τέλειου καφέ. Στο «WayCup» φροντίζουμε κάθε καφές που ετοιμάζουμε να είναι πάντα τέλειος, με σταθερά υψηλή ποιότητα, για να τον απολαμβάνετε κάθε φορά! Δεν αρκούν μόνο η σωστή θερμοκρασία και το

σωστό χέρι του barista, απαιτείται και εξαιρετική πρώτη ύλη! Στο «WayCup» θα βρείτε την μοναδική ποιότητα του espresso Hausbrandt Academia, για εξαιρετικό κρύο ή ζεστό καφέ σε κάθε γουλιά, καθώς και μεγάλη ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων.
Επειδή το πιο σημαντικό γεύμα της μέρας, είναι σαφώς το πρωινό, στο «WayCup» ετοιμάζουμε κάθε μέρα από νωρίς, χορταστικά και πεντανόστιμα σάντουιτς για να τα απολαμβάνετε ολόφρεσκα, σε πολλές παραλλαγές, με κλασσικούς και πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς. Θα βρείτε επίσης, αλμυρές και γλυκές επιλογές αλλά και υγιεινές προτάσεις σε ξεχωριστά snacks, μπάρες δημητριακών με superfoods και άλλα. Η μέρα πάντα ξεκινάει καλύτερα με «WayCup»!



Πιερίων 62
23310 25251









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ