Quantcast

http://picasion.com/

Στο «Voice» και την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη η Βεροιώτισσα Μαρία Αισιοπούλου

Στη σκηνή του «The Voice of Greece» που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε η Βεροιώτισσα Μαρία Αισιοπούλου. Η γλυκιά φοιτήτρια που σπουδάζει στην Χαλκίδα «Διαχείριση Λιμένων και Ναυτιλίας», ανέβηκε στη σκηνή για το 7ο blind audition του μουσικού διαγωνισμού, επιλέγοντας ένα δύσκολο
τραγούδι, το Sober της Demi Lovato. Παρά το έντονο άγχος πριν την εμφάνισή της, καθώς όπως είπε ήταν η πρώτη φορά που τραγουδούσε σε μια μεγάλη σκηνή απέναντι σε κόσμο, η 17χρονη Μαρία ανέβηκε και κατάφερε να κάνει τις καρέκλες του Πάνου Μουζουράκη και του Σάκη Ρουβά να γυρίσουν.
Ως προσωπικό στοίχημα είδε όπως δήλωσε την εμφάνισή της στο «The Voice of Greece», καθώς ήθελε να δει αν μπορεί να αντεπεξέλθει στο άγχος του να σταθεί σε μια μεγάλη σκηνή, να ξεπεράσει τους φόβους της και να βρει την αυτοπεποίθηση που της λείπει. Η Μαρία τελικά κατάφερε να βρει αυτοπεποίθηση και έκανε τον Σάκη Ρουβά να... κοκκινίσει, λέγοντάς του πως είναι πολύ ωραίος από κοντά και να χάσει τα λόγια του αποκαλώντας την Σωτηρία αντί για Μαρία. Αν και η φίλη της που την περίμενε μαζί με τη μητέρα και τη θεία της backstage μαρτύρησε πως ο σκοπός της ήταν να επιλέξει τον Σάκη Ρουβά, η Μαρία τελικά επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Καλή συνέχεια Μαρία! Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνισή της:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ