Quantcast

http://picasion.com/

Μπράβο! Βγήκε νικητής ο Γιάννης μετά από εξάωρο χειρουργείο - Κρίσιμο 24ώρο

Βρίσκεται στην εντατική
Μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο που κράτησε για έξι ολόκληρες ώρες και με τους γιατρούς να δίνουν σκληρή μάχη για τον κρατήσουν στην ζωή, ο Γιάννης Αβραμίδης βγήκε νικητής, καθώς η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία. Ο νεαρός αθλητής που είχε το τραγικό ατύχημα
στις αρχές Μαΐου κατά την διάρκεια της προπόνησης στο Ε.Α.Κ. αναρρώνει πλέον στην αίθουσα της εντατικής θεραπείας. Την γνωστοποίηση της κατάστασής του έκανε δημόσια ο πατέρας του, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook ευχαρίστησε προσωπικά όλο το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αγίου Λουκά και ειδικότερα τους ιατρούς που τον χειρούργησαν. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του πατέρα: 

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Γιάννης τελικά χειρουργήθηκε εχθές το μεσημέρι. Η επέμβαση κράτησε 6 ώρες και στέφτηκε με επιτυχία. Ο Γιάννης μας από εχθές το βράδυ βρίσκεται στην εντατική για τις επόμενες 24 ώρες που είναι κρίσιμες για ζωή του. Ένα ΜΕΓΆΛΟ ευχαριστώ στους Γιατρούς που τον χειρούργησαν στο νοσηλευτικό προσωπικό και στο τμήμα εντατικής του Αγίου Λουκά. Ένα Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους πού μας συμπαραστέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες. Έχουμε πίστη και δύναμη και ευχόμαστε ότι αυτή η μεγάλη δοκιμασία που περνάμε σαν οικογένεια θα έχει αίσιο τέλος. Ευχόμαστε σε όλους μια καλή ημέρα».

6 σχόλια:

  1. Μακάρι όλα να πάνε καλά εύχομαι το καλύτερο ο Θεός είναι μεγάλος μια προσευχή για τον Γιάννη καλό κουράγιο γρήγορα στην οικογένεια κ στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ!

    Τα υπόλοιπα περιττεύουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θεός μαζί σας, εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα για όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι να κάνουμε σιωπηλά την προσευχή μας γι αυτό το παιδί και για όλα τα παιδιά που δίνουν τον αγώνα τους μαζί με τις οικογένειες τους.
    είναι θλιβερό να βλέπεις τόσους καλούς Χριστιανούς που γράφουν μαλακίες στο facebook, μόνο και μόνο να φανούν οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ