Quantcast

http://picasion.com/

Ανησυχία και ενδιαφέρον για τα 3-5 Πηγάδια

Επιστολή της VermioMTR στη δημοτική αρχή
Την ανησυχία τους για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια, ενόψει της νέας χειμερινής περιόδου, εκφράζουν μέσω επιστολής προς τη δημοτική αρχή τα  μέλη της διαχειριστικής ομάδας VermioMTR που εκμίσθωσε το χιονοδρομικό
την προηγούμενη σεζόν. Αναφερόμενοι στην περσινή λειτουργία του χιονοδρομικού, που τη χαρακτήρισαν πετυχημένη εκφράζουν την ανησυχία τους για τη φετινή λειτουργία και θέτουν εαυτόν στη διάθεση της δημοτικής αρχής και για τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά η επιστολή:

Εν όψει της νέας χειμερινής περιόδου και επειδή όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του ΧΚ 3-5 Πηγάδια για την τοπική οικονομία και την εικόνα του τόπου μας, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε την ανησυχία, την αγωνία και το ενδιαφέρον μας για την απόφαση της δημοτικής αρχής όσον αφορά την ανάθεση και λειτουργία του.

Κατά τη χειμερινή περίοδο 2018-2019 ο χρόνος προετοιμασίας που μας δόθηκε ήταν περιορισμένος αφού η διαδικασία του διαγωνισμού εκμίσθωσης διενεργήθηκε Νοέμβρη. Παρά την καθυστέρηση του διαγωνισμού, με προσωπικό ενδιαφέρον και στοργή για το Χ.Κ. σεβαστήκαμε την ολιγόμηνη ανάθεση με σκοπό την περεταίρω ανάπτυξη του ορεινού όγκου και καταθέσαμε το φάκελο συμμετοχής μας στο διαγωνισμό.

Υπό τον φόβο των ζημιών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και των απαραίτητων τεχνικών ελέγχων που έπρεπε να πραγματοποιηθούν αλλά και την πίεση του χρόνου και των καιρικών φαινομένων που θα ακολουθούσαν φέραμε εις πέρας μια ασφαλή, λειτουργική και νόμιμη σεζόν.

Σε συνεργασία με ειδικούς, με προσωπικό κόπο αλλά και με επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στα τόσα πολλά προβλήματα που κουβαλάει το χιονοδρομικό μας, με επιτυχία. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείτο από 24 Ναουσαίους συμπολίτες μας νόμιμα ασφαλισμένους και κατάλληλα καταρτισμένους για τις θέσεις εργασίας που ανέλαβαν. Προς όφελος των πολιτών και της βιωσιμότητας της πόλης μας επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τοπικές επιχειρήσεις παρά τον ανταγωνισμό των προσφορών των μεγάλων επιχειρήσεων.

Με επισκεψιμότητα σχεδόν από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, με την οργάνωση διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων, εξυπηρετώντας όλες τις ακαδημίες από Β. Ελλάδα, καθώς και συλλόγους από όλη την Ελλάδα, ακόμη και πρωταθλητές, γνωστά ιδιωτικά κολέγια και διεθνείς αγώνες χιονοδρομίας καταφέραμε να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα λειτουργίας και εξυπηρέτησης αλλά ούτε σημειώθηκε κάποιο ατυχές περιστατικό ή τραυματισμός.

Με γνώμονα την επιτυχημένη σεζόν, την ικανότητα αντιμετώπισης κάθε δυσκολίας καθώς και την αξιόπιστη συνεργασία μας με μηδενικές οφειλές προς οποιοδήποτε φορέα (Συνεργάτες, προμηθευτές, προσωπικό, Δήμο, υπηρεσίες κλπ.) και ως διαχειριστική ομάδα που κατάφερε να εισπράξει την εγγύηση καλής λειτουργίας, είμαστε στη διάθεση της νέας δημοτικής αρχής για τις επόμενες κινήσεις όσον αφορά το Χ.Κ.3-5 Πηγάδια.

Τις καλύτερες ευχές μας 
Με εκτίμηση VermioMTR, 
Παπακωνσταντίνου Δημήτρης και Σαγρής Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ