Quantcast

http://picasion.com/

Βεροιώτης τραγουδιστής σύντροφος πρώην παίκτριας του GNTM

Εμφανίστηκαν μαζί στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη
Η Αργυρώ Μαγγλάρη ήταν ένα από τα κορίτσια που ενθουσίασαν τους κριτές του φετινού Next Top Model και κατάφερε να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μόδας και ήταν η πρώτη που αποχώρησε. Η 25χρονη δεν ασχολείται μόνο
με το modeling, καθώς η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι. Την αγάπη και την ενασχόλησή της με το τραγούδι δεν έκρυψε ούτε από τους κριτές του GNTM, αντίθετα στην οντισιόν της τους αφιέρωσε και από ένα τραγούδι, μαγεύοντάς τους και με τη φωνή πέρα από την ομορφιά, το χαμόγελο και το άψογο κορμί.
Η Αργυρώ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη αλλά δεν πήγε μόνη της. Μαζί της είχε και τον επί 7 χρόνια σύντροφό της, τον Βεροιώτη Ηρακλή Ανδρονικίδη, επίσης τραγουδιστή (θα μπορούσε επίσης και μοντέλο), ο οποίος όπως αποκάλυψε, ήταν αυτός που παρακίνησε την Αργυρώ να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM, ενώ η Αργυρώ ήταν αυτή που τον παρακίνησε να ασχοληθεί με το τραγούδι, καθώς μέχρι τότε έπαιζε μόνο μουσική.




«Ο Ηρακλής ήταν ο ωραίος της Σχολής»
Η Αργυρώ μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την πορεία της στο show μόδας του Star, τις συμπαίκτριές της, τα μελλοντικά της σχέδια που αφορούν το τραγούδι αλλά και τη γνωριμία της με τον Ηρακλή, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στην ίδια Σχολή στο Παιδαγωγικό του Αριστοτελείου στη Θεσσαλονίκη. «Ήταν έρωτας σχεδόν με την πρώτη ματιά, αλλά υπήρξε μια καθυστέρηση μέχρι να γίνει το βήμα, λόγω συνθηκών, καθώς δεν είχαμε πολλά κοινά μαθήματα», είπε ο Ηρακλής. «Είχα μάθει ότι ο Ηρακλής ήταν ο ωραίος της Σχολής», εξομολογήθηκε η Αργυρώ και κάποια μέρα έτυχε να καθίσω δίπλα του σε ένα μάθημα».



Η Αργυρώ και ο Ηρακλής μένουν μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο έχουν προτάσεις να κατέβουν στην Αθήνα. Η νεαρή τραγουδίστρια και μοντέλο θέλει να κυνηγήσει μια καριέρα στο modelling αλλά και να ασχοληθεί περαιτέρω με το τραγούδι, πάντα έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα μουσικό σχήμα με το όνομα Prive Duet και πραγματοποιούν εμφανίσεις σε πολλές πόλεις κυρίως της Β. Ελλάδος και φυσικά σε μαγαζιά της Βέροιας.


Δείτε φωτογραφίες και τα βίντεο από την εμφάνισή τους στην εκπομπή:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ