Quantcast

http://picasion.com/

Στο ΔΑΚ Βικέλας γίνεται της... καμμένης λάμπας!

Όμορφες είναι οι εικόνες υπό χαμηλό φωτισμό που δημιουργούν κλίμα ρομαντισμού, όμως επουδενί δεν ταιριάζουν σε κλειστό γήπεδο όπου διεξάγονται αγώνες μεγάλων Εθνικών κατηγοριών. Ο λόγος για το φωτισμό στο ΔΑΚ Βικέλας όπου παίζει ο Φίλιππος Βέροιας στην Α2 μπάσκετ και
βόλεϊ. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που απαθανάτισε ο φακός του www.veriotis.gr (εν ώρα αγώνα Α2) τουλάχιστον δέκα λάμπες της οροφής είναι καμμένες, ενώ αναλογικά οι αναμμένες δεν είναι και πολλές περισσότερες... Ειδικά τώρα που άλλαξε η ώρα και το σκοτάδι πέφτει πιο νωρίς, το πρόβλημα φωτισμού εντείνεται όλο και περισσότερο. Λάμπες είναι, ας μεριμνήσει το ΚΑΠΑ να τις αντικαστήσει άμεσα, τουλάχιστον από σεβασμό προς τους αθλητές. Το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται και στον φωτεινό πίνακα.

Επιπλέον, με αφορμή τη συμμετοχή ομάδων της πόλης μας στην Α2 κατηγορία μπάσκετ και βόλεϊ, αθλητές και παράγοντες ταξιδεύουν βδομάδα παρά βδομάδα σε άλλες πόλεις και η διαπίστωση είναι κοινή: παντού όλα τα γήπεδα είναι καλύτερα από το δικό μας. Καλύτερα σε όλα τα επίπεδα: αποδυτήρια, τάπητα, φωτισμό, κερκίδες, χώρους υποδοχής, παροχές σε αθλητές και φιλάθλους, τουαλέτες, προσωπικό. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοιες μεγάλες προσπάθειες στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά στις υποδομές να είμαστε... φτωχοί συγγενείς.

Εδώ στη Βέροια, το ΔΑΚ Βικέλας - το ιστορικό ΕΑΚ - μοιάζει κολλημένο στη δεκαετία του '80, τότε που έπαιζε χάντμπολ ο Φίλιππος με τον Ιωνικό! Περασμένα μεγαλεία.

3 σχόλια:

  1. Αυτά συμβαίνουν εντός του κλειστού, γιατί στο χώρο του στίβου έχουμε άλλα παρατράγουδα. Συγκεκριμένα, κάποια ομάδα « σιτεμένων αθλητών » που βρίσκονται καθημερινά στο χώρο, συμπεριφέρονται στους υπόλοιπους σαν να είναι του μπαμπά τους το τσιφλίκι. Όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις. Γι αυτό πρέπει οι αρμόδιοι κάτι να κάνουν πριν είναι αργά, γιατί είναι θέμα χρόνου να γίνει ο κακός χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς είναι όπως τα γράφεις. Οι άνθρωποι είναι επιεικώς απαράδεκτοι.

      Διαγραφή
  2. γκρίνια γκρίνια γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ