Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θες να φορέσεις το φόρεμά σου πάνω από παντελόνι; 3 tips για να το κάνεις με στυλ!

Τα φορέματα είναι, μαζί με τις φούστες, το πιο θηλυκό στυλ ρούχων που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να πάρουμε ακόμα και ένα φουστάνι που βροντοφωνάζει «ρομαντισμός» και να το κάνουμε να δείχνει urban cool φορώντας το πάνω από το
αγαπημένο μας παντελόνι. Αυτού του είδους το layering είναι επίκαιρο και τον φετινό χειμώνα και μπορούμε αν το εφαρμόσουμε με τον σωστό τρόπο να κάνουμε fashion statement ακόμα και με τις πιο απλές, καθημερινές μας εμφανίσεις. Και όταν λέμε «σωστό τρόπο» αναφερόμαστε στα 3 styling tips που συγκεντρώσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery. Για να φορέσεις το φόρεμά σου πάνω από το παντελόνι σου και να φαίνεσαι κομψή, όχι να νομίζεις ο κόσμος ότι έκανε λάθος το πρωί που ξύπνησες και έφυγες βιαστικά από το σπίτι.
Ένα μονόχρωμο shirt dress είναι ο ιδανικός «καμβάς» για να «ζωγραφίσεις» πάνω του το look σου. Φόρεσέ το πάνω από το αγαπημένο σου denim παντελόνι, βάλε ένα εμπριμέ πανωφόρι και θα είσαι super stylish με τρία μόνο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.
Μην φοβηθείς τις χρωματικές αντιθέσεις σε ό,τι αφορά ένα σύνολο που βασίζεται στο layering. Ένα φόρεμα σε έντονη απόχρωση θα κάνει το σκούρο παντελόνι σου να δείχνει πολύ πιο fashionable.
Aν θες να δημιουργήσεις ένα πιο «ήπιο» look επέλεξε δύο από τα τρία κομμάτια του να είναι σε παρόμοιες αποχρώσεις και από το ίδιο ύφασμα. Παραδείγματος χάριν ένα πλισέ φόρεμα μαζί με ένα πλισέ πουκάμισο μπορούν να δώσουν ένα σοφιστικέ και κομψό αποτέλεσμα ακόμα και αν τα φοράς πάνω από παντελόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ