Quantcast

http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Η ευθύνη είναι δικιά μου» - Βαζάκας: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Εμφανώς στεναχωρημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» ανέλαβε την ευθύνη των δύο ανεπιτυχή αποτελεσμάτων με Καβάλα και Ασπρόπυργο. Από την πλευρά του ο Γιώργος Βαζάκας δήλωσε πως η Βέροια είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και ότι θα
έπρεπε μαζί με τον Ασπρόπυργο να αγωνίζονται στη Super League 2 και να έχουν ως στόχο την άνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των δύο τεχνικών:

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΣΑΚΗΣ (Προπονητής Βέροιας):

«Ευχαριστώ τον Γιώργο Βαζάκα για τα καλά του λόγια. Είναι τιμή για μένα να κάθομαι δίπλα του. Τον είχα προπονητή ο οποίος είναι από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους.
Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή, οργανωμένη, σκληρή, ομάδα, πολύ επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση και όλα αυτά φάνηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ένα παιχνίδι για εμάς που είχε μεγάλη νευρικότητα, παρόλο που προσπαθήσαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με την κυκλοφορία της μπάλας.

Σήμερα παρουσιαστήκαμε με πολύ άγχος, πολύ πίεση για το αποτέλεσμα, κάτι που το δουλεύουμε στην καθημερινότητα και δεν υπάρχει στις προπονήσεις. Ίσως το αποτέλεσμα αυτό να έχει αγχώσει, να έχει πιέσει τους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα εσωτερικό θέμα το οποίο πρέπει να το λύσουμε εμείς και τα ίδια τα παιδιά, γιατί είμαστε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα το οποίο απαιτεί διάρκεια και διαχείριση τέτοιων αποτελεσμάτων και δείχνει το DNAτων ομάδων, πόσο μεγάλη είναι και τα ξεπερνάει στο τέλος.

Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό για εμάς. Και το σημερινό αποτέλεσμα και αυτό στην Καβάλα βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Η ευθύνη είναι δικιά μου. Έχουμε μια απαιτητική βδομάδα, την Τρίτη στα Γιάννινα για το κύπελλο και την άλλη Δευτέρα με το Αιγάλεω. Η εικόνα της ομάδος στις προπονήσεις είναι τελείως διαφορετική και δεν είναι δικαιολογία. Είναι μια πραγματικότητα.

Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, με ομάδες που θα είναι πολύ καλά οργανωμένες στην άμυνα και θα παίζουν καλά την αντεπίθεση. Εκεί πρέπει να βρούμε τις λύσεις, να ηρεμήσουν οι παίκτες για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε πιο καλά στο επιθετικό κομμάτι.

Παρότι η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που πρέπει, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Πιστεύαμε ότι θα υπήρχε ψυχολογική ανασύνταξη ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί το παιχνίδι τα υπόλοιπα λεπτά, αλλά δυστυχώς ο αντίπαλος με τις αντεπιθέσεις κατόρθωσε να πετύχει ένα γκολ.

Τα κεφάλια ψηλά, δουλειά και από τους παίκτες, κι εμάς εξαρτάται να λύσουμε αυτό το κομμάτι με το άγχος και της έντονης πίεσης που είδα σήμερα, γιατί το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε:

«Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν υπήρχαν γρήγοροι συνδυασμοί στην επίθεση, ούτε και σουτ προς την αντίπαλη εστία από μεσαία και μακρινή απόσταση. Στο τελευταίο μισάωρο και με τις αλλαγές που κάνε, δημιουργήσαμε πολλές πλαγιοκοπήσεις, ειδικά από την δεξιά μας πλευρά, ανεξάρτητα αν οι σέντρες δεν ήταν σωστές, ποιοτικές. Όπως επίσης δημιουργήσαμε δύο, τρία σουτ με τον Μελικιώτη και κάποιους άλλους παίκτες. Προσπάθησαν τα παιδιά να διασπάσουν την αμυντική, καλή, λειτουργία που είχε ο αντίπαλος».

ΒΑΖΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Προπονητής Ασπρόπυργου): 

«Αντικειμενικά παίζαμε, ίσως με την πιο πλήρη ομάδα της κατηγορίας. Είδα δύο, τρία παιχνίδια της Βέροιας. Είναι μια ομάδα δουλεμένη, ξέρει τι παίζει και αν δεν την διαβάσεις, δύσκολα θα πάρεις αποτέλεσμα. Εμείς την διαβάσαμε. Κλείσαμε τους χώρους όπως έπρεπε, είδαμε τις κινήσεις και ήμασταν προετοιμασμένοι γι αυτό το παιχνίδι. Θα το πω επειδή είναι μαθητής μου ο Σάκης (Θεοδοσιάδης), είναι από τους νέους Έλληνες καλύτερους προπονητές.

Άσχετα αν προηγήθηκε η Βέροια, το παιχνίδι έκλεινε προς εμάς. Τις ευκαιρίες τις έκανε ο Ασπρόπυργος. Στο πρώτο ημίχρονο την κλασική ευκαιρία την κάναμε εμείς με τον Κάκκο. Η Βέροια είχε τον έλεγχο, αλλά δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκε νωρίς η Βέροια, αλλά αντιδράσαμε και κάναμε το γκολ. Όπως είναι φυσιολογικό η Βέροια βγήκε μπροστά, ρίσκαρε, για να βρούμε χώρους και μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ενώ η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή, έκανε ένα λάθος. Δεν έδωσε ένα πέναλτι υπέρ του Βασιλείου, που αν το έδινε θα παίρναμε μπορεί να παίρναμε και το παιχνίδι. Ήταν λάθος του διαιτητή και έτσι αδικήθηκε η δική μου ομάδα.

Το αποτέλεσμα όπως ήρθε, μας αδικεί. Αλλά δεν μπορώ να πω όταν παίζεις με τη Βέροια, να μην είσαι ευχαριστημένος από τον βαθμό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Είπα στους παίκτες μου. Δεν είναι μόνο αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το όφελος από μια ομάδα που είναι από αυτές που θα παλέψουν για την άνοδο. Είναι μέτρο συγκρίσιμο για εμάς. Σήμερα οι παίκτες μου έδειξαν ότι μπορούν να παλέψουν για το κάτι παραπάνω. Δεν θα πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά ούτε και για να σωθούμε. Αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή, είναι μια ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις. Εύχομαι τη Βέροια τα καλύτερα και στον Σάκη θεοδοσιάδη να έχει καλή χρονιά και να πετύχει στον στόχο του».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, απάντησε:

«Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 14 ομάδες και πιστεύω πως οι 12 είναι σε υψηλό επίπεδο. Άρα όλα τα παιχνίδι θα πάνε εκεί, στην ισοπαλία και στις οριακές νίκες. Η ομάδα που θα αντέξει στον χρόνο και δεν θα ταρακουνηθεί. Αυτή η κατηγορία είναι η πιο ανταγωνιστική, ακόμα και από την Superleague. Δεν μιλάω για την Superleague2 γιατί είναι μια κατηγορία έκτρωμα. Η Βέροια, ο Ασπρόπυργος που βγήκαν πρωταθλητές να παίζουν στην Γ΄ κατηγορία. Έπρεπε να πάνε στην Superleague2 και να παλεύουν για την άνοδο στην Superleague1. Η FootballLeagueείναι το πιο αξιόπιστο και δυνατό πρωτάθλημα. Γι αυτό πρέπει να το στηρίξουν γιατί είναι ότι καλύτερο αυτήν την στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ