Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (28/10 - 3/11)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την ημέρα του ΟΧΙ, η Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, λέει… όχι στην ηρεμία και μας δοκιμάζει με πολλά ξαφνικά γεγονότα και αναπάντεχες εντάσεις. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται αντιμέτωπος με τον Ουρανό στον Ταύρο, την 28η Οκτωβρίου του 2019, σχηματίζοντας μία επικίνδυνη όψη Αντίθεσης! Οι αντοχές μας θα δοκιμαστούν από ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και αναπάντεχες αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν εντάσεις και ρήξεις! Αποφεύγουμε λανθασμένες κινήσεις λόγω βιασύνης, επανάστασης ή παρορμητισμού, όπως και τα υπερβολικά παράλογα συναισθηματικά ξεσπάσματα!

Διατηρούμε την ψυχραιμία μας, δεχόμαστε τις αλλαγές που θα έρθουν και δεν παρασυρόμαστε σε λάθη απροσεξίας, λόγω της ανάγκης μας να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία!

♈ Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία σε αιφνιδιάζει Κριέ μου για θέματα που συνδέονται με τα οικονομικά σου! Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και αστάθειες που θα σε αποδιοργανώσουν. Ο Ερμής ξεκινά και αυτός με την σειρά του την ανάδρομη πορεία του και εσύ τώρα αναλογίζεσαι το παρελθόν και ψάχνεις λύσεις. Την Παρασκευή το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, δίνουν άλλον αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά σου...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνεις βουτιά στα πάθη σου αυτή την εβδομάδα και μέχρι την Παρασκευή φουντώνεις από πόθο, προσμονή και λαχτάρα... Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα φέρει βελτίωση, ανάπτυξη, γέλιο, χαρά και αισιοδοξία στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι δύσκολη και περιοριστική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Θα υπάρξουν εμπόδια σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, ενώ μπορεί να αιφνιδιαστείς από κάποια ξαφνική οικονομική απαίτηση που τώρα θα βγει στην φόρα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Ταραχώδης μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Ταύρε, αφού η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή σου, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Η συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιο σου στο φαινόμενο, προϊδεάζει ότι αυτό τον καιρό θα δεχθείς ακραίες, ξαφνικές απότομες αλλαγές στα σχέδιά σου! Επιπλέον ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει με μήνυμα, επικοινωνία, τηλέφωνο... φέρνοντας αναθεωρήσεις. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε φάση βελτίωσης από την Πέμπτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από αλλού το περιμένεις, από αλλού σου έρχεται φίλε μου Ταύρε
... Τι εννοώ; Ενώ μπορεί να έχεις στα σκαριά μία νέα γνωριμία / σχέση... ξαφνικά θα τα τσουγκρίσεις και το τηλέφωνό σου αμέσως θα χτυπήσει από ένα άτομο του παρελθόντος που ζητά δεύτερη ευκαιρία. Πρόσεξε μην τα κάνεις σαλάτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες ναυαγούν και αυτό σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό αλλά και αστάθεια. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε μία φάση βελτίωσης, ενώ από την Πέμπτη που περνά η Αφροδίτη στον Τοξότη έχεις χαρούμενα νέα για λεφτά.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε, αφού το πρόγραμμά σου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και οι ευθύνες πολλές. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο Σκορπιό, φέρνει ανακατατάξεις στην καθημερινότητα και στους ρυθμούς σου και κυριαρχεί κάπως «ταραχή»! Ο Ερμής, - ο κυβερνήτης του ζωδίου σου – ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, προκαλώντας εκνευρισμούς για όλους και για όλα ... Δείξε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις. Το χαρούμενο νέο είναι ότι η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στον Τοξότη, φέρνοντας ένα κύμα ανανέωσης στον τομέα των σχέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα φόρα τα καλά σου και για ... έρωτες ετοιμάσου... !!! Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη βελτιώνοντας στο έπακρο την αισθηματική σου ζωή! Μία νέα σχέση θα μπει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις, φέρνοντας και πάλι την σπιρτάδα του ενθουσιασμού στις μέρες σου! Όσο για σένα που είσαι ήδη σε σχέση είναι η ιδανική στιγμή για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν σου κρύβω το γεγονός ότι θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές στα επαγγελματικά σου. Προγράμματα θα ακυρώνονται, δουλειές θα μένουν στην μέση, καθυστερήσεις θα δημιουργούνται και ο ανάδρομος Ερμής θα σου κάνει τα νεύρα τσατάλια! στα οικονομικά ωστόσο δεν σε βλέπω προβληματισμένο.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό η οποία φέρνει όμορφες, ξαφνικές εκπλήξεις που σε συναρπάζουν. Ένας νέος έρωτας, μία νέα ιδέα, χαρές από τα παιδιά και όμορφες στιγμές θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την στασιμότητα και την ρουτίνα. Μην ξεχνάμε όμως πως και ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία, έτσι λοιπόν έρχεσαι και σε επαφές με το παρελθόν σου ή νοσταλγείς στιγμές – κυρίως της αισθηματικής σου ζωής - ! Οι συνθήκες στην εργασία βελτιώνονται από την Πέμπτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανοίγεται μπροστά σου μία εβδομάδα που δεν θα κάτσεις φρόνιμα στα αισθηματικά σου ... Τολμάς, ρισκάρεις, κάνεις αλλαγές και απολαμβάνεις τον έρωτα που ναι μεν μπορεί να μην ξέρουμε πόσο θα κρατήσει, είναι βέβαιό όμως ότι θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την Πέμπτη που θα περάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη, η εργασία σου θα αρχίσει επιτέλους να αποδίδει πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα όμως η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς πιο εύστοχα.

♌ Λέων

Γενικά

Με συναισθηματικές εξάρσεις θα είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα, αφού η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε ξεκουνάει για τα καλά από την σταθερότητα, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Από την άλλη πλευρά ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό φέρνει ασυνενοησία με το περιβάλλον και αναποδιές στο σπίτι. Η νοσταλγία μέσα σου είναι διάχυτη και ίσως μετανιώνεις για λόγια του παρελθόντος. Στα αισθηματικά σου υπάρχει βελτίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει μία αταξία στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και δεν νιώθεις και τόση σταθερότητα από τις εξελίξεις γύρω σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες και σκαμπανεβάσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη από αυτή την Πέμπτη και ξεκινά το «πάρτι» της αισθηματικής σου ζωής, το οποίο θα είναι εμπειρικό, διασκεδαστικό, απολαυστικό, όμορφο! Πες ναι σε μία νέα γνωριμία, αλλά αν είσαι σε μία σχέση, απόλαυσε το αλατοπίπερο που δίνει τώρα νοστιμιά στις πρώτες μέρες του Νοέμβρη!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα είναι γεμάτη επικοινωνίες, ιδέες, μηνύματα, μέσα σε όλο αυτό το επικοινωνιακό κομφούζιο υπάρχουν οι λόγοι που πρέπει να είσαι και προσεχτικός. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει ταραχώδη μηνύματα ή και αποκαλύψεις που σοκάρουν. Ο ανάδρομος Ερμής από το Σκορπιό προκαλεί αναποδιές στις μετακινήσεις, στο μεταφορικό μέσο και καβγαδάκια με το περιβάλλον σου. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία για να πεις λόγια που κρατούσες μέσα σου εδώ και καιρό. Ευχάριστες ανακατατάξεις στο σπίτι από την Πέμπτη σου δίνουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξαφνικά μηνύματα από ένα άτομο που έπαιξε ενεργό ρόλο στο παρελθόν της αισθηματικής σου ζωής, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Οι μέρες αυτές σε κάνουν να σκεφτείς εκ νέου την πορεία μίας σχέσης σου. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν κατασταλάζεις τώρα σε αποφάσεις, αφού την μία τα βλέπεις όλα άσπρα, την άλλη όλα μαύρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να υπογράψεις κάποιο συμφωνητικό, ή να πάρεις μία σημαντική απόφαση για την καριέρα σου! Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του προκαλώντας παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και αστάθειες στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά δίνονται κάποιες ευκαιρίες ανεφοδιασμού.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα δεν νιώθεις και τόση μεγάλη σιγουριά και σταθερότητα από τις εξελίξεις που διαμορφώνονται τη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, ενώ ο Ερμής ανάδρομος από το ίδιο ζώδιο, προκαλεί αναποδιές με τα χρήματα, τα οποία φεύγουν πολύ γρήγορα μέσα από τα χέρια σου! Απέφυγε τη νευρικότητα Ζυγέ μου, γιατί έχεις και τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου! Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (αυτή την Πέμπτη), θα κάνει πιο ευχάριστο και κοινωνικό το κλίμα των ημερών....

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα φλερτ ξεκινούν από αυτή την Πέμπτη που εισέρχεται η Αφροδίτη στο Ζώδιο του Τοξότη και σε κάνει πιο ανάλαφρο, κοινωνικό και έτοιμο να εκφραστείς. Είναι η ιδανική περίοδος για να κάνεις και μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα υπάρχου κάποιοι εκνευρισμοί και εσύ αντιδράς και ξεσπάς για υποθέσεις που έχουν προκύψει και στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες και σκαμπανεβάσματα, είναι σημαντικό να κάνεις καλή διαχείριση.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με μία Νέα Σελήνη που αυτή την φορά γίνεται στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Σκορπιέ ... Είναι ο καιρός που γυρνάς μία νέα σελίδα, πας μπροστά, πας παρακάτω κάνεις αλλαγές ... Η αλήθεια είναι όμως ότι αναστατώνεσαι γιατί στις αλλαγές αυτές δεν συμπορεύεσαι με τους ανθρώπους που είχαν ως σήμερα έναν σταθερό ρόλο στη ζωή σου! Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο σου, αναλογίζεσαι το χτες, κάνεις τον απολογισμό σου και θέλεις τον δικό σου χρόνο για να αποστασιοποιηθείς και να σκεφτείς εκ νέου κάποιες υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο σου και τώρα βρίσκεσαι στην διαδικασία να κάνεις «λογαριασμό» να μετρήσεις τι είχες, τι κέρδισες, τι θα παραμείνει κοντά σου! Με τον Ερμή να γυρνά ανάδρομος στο ζώδιο σου, αναλογίζεσαι πολύ το χτες και ίσως σε πιάνει και η νοσταλγία διατηρώντας τώρα την επιθυμία να κάνεις επικοινωνία με ένα άτομο που σου λείπει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν ανακατατάξεις αυτή την εβδομάδα σε επαγγελματικές συνεργασίες σου και ποια άτομα που είχαν έναν ενεργό ρόλο στην καριέρα σου σε αιφνιδιάζουν ίσως και με τρόπο εκκεντρικό. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ανεβαίνουν και από την Πέμπτη δημιουργούνται οι κατάλληλες ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Έχεις τις κλειστές στο ξεκίνημα της εβδομάδας αγαπητέ μου Τοξότη, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, ενώ σε πιάνει και ένας εσωτερικός αναβρασμός, που σε κάνει να βρίσκεσαι στην «τσίτα». Σε αυτό οφείλεται η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή τη Δευτέρα στο ζώδιο του Σκορπιού. Γίνονται ανακατατάξεις στα εργασιακά σου από τώρα και για 14 ημέρες που σου προκαλούν άγχος. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και ομορφαίνεις, αλλάζεις, γοητεύεις και έχεις κατακτήσεις. Από την Πέμπτη λοιπόν η διάθεση στρώνει και αρχίζεις τα φλερτ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας ακούει στο όνομά σου από αυτή την Πέμπτη που θα εισέλθει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου! Μαζί είναι και ο Δίας, έτσι λοιπόν δεν θέλει να ακούω δικαιολογίες ή παράπονα ... ντύσου, στολίσου, άφησε ελεύθερη την τσαχπινιά σου και να ξέρεις θα μου ερωτευτείς αυτό το διάστημα. Αν είσαι σε σχέση... καιρός να ανανεωθούν οι συνθήκες

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε πιάνει το άγχος για τα επαγγελματικά, γιατί κάπως αλλιώς τα ήθελες, κάπως αλλιώς σου έρχονται και το γεγονός αυτό σε αποδιοργανώνει και σε αποσυντονίζει. στα οικονομικά σου, υπάρχει για την ώρα μία στασιμότητα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχεις. Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου, ενώ αρχίζεις και ξεσκονίζεις το ντουλάπι των αναμνήσεων, αναγνωρίζοντας ότι άφησες πίσω κάποιες επιθυμίες σου, που τώρα πρέπει να τις κάνεις πράξη... Δεν σου κρύβω λοιπόν ότι αυτό που κάποτε ήθελες και απέρριψες, ήρθε η ώρα να το διεκδικήσεις και να τα κατακτήσεις εκ νέου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ώρα του απολογισμού της αισθηματικής σου ζωής έφτασε... Τώρα είναι που κοσκινίζεις τα πράγματα και σκέφτεσαι τι έφταιξε, τι πήγε λάθος, προσπαθώντας να γεφυρώσεις κάποιο χάσμα. Δεν λείπουν οι επικοινωνίες με ένα άτομο του παρελθόντος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης συνεχίζει τη πορεία του στο ζώδιο του ζυγού και οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι πολλές, μεγάλη όμως είναι και η κούραση σου! Προσοχή σε κόντρες και αντιπαραθέσεις με άτομα που συνεργάζεσαι! Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια, προσοχή στις σπατάλες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Τα πάντα αλλάζουν και ανατρέπονται, θα μου πεις αυτό δεν είναι νέο, αφού τους τελευταίους μήνες δεν μπορείς εύκολα ούτε μία στιγμή να ηρεμήσεις και πάντα συμβαίνει ένα ευτράπελο. Αυτή την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, κάνεις ένα νέο σημαντικό επαγγελματικό άνοιγμα, ή αλλάζει η δομή στην καριέρα σου! Προσοχή όμως γιατί θα υπάρχουν και αναποδιές και καθυστερήσεις λόγω ότι ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος. Η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα φόρτε της ιδιαίτερα από την Πέμπτη που θα περάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευκαιρία να βγεις από το καβούκι σου, να δεις φίλους, να φλερτάρεις με νέο κόσμο, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Μία φιλία οδηγείται σε έρωτα που σου γεμίζει τα κενά και σου προσφέρει τύχη. Μπορεί κάποιες εξελίξεις να έρχονται διαφορετικά από ότι υπολόγιζες, δεν παύει όμως να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις σπουδαίες αλλαγές στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και ναι μπορεί στην αρχή να τα βρεις μπαστούνια – ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του - , όμως με έναν καλό προγραμματισμό θα μπορέσεις να έχεις καλές εξελίξεις. Στα οικονομικά σου υπάρχου κάποιες καθυστερήσεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που σου δίνει νέα προοπτική, νέο όραμα και πολλές ευκαιρίες να διευρύνεις την ζωή σου, όπου και όπως εσύ θέλεις. Επαφές ή ταξίδια σε εξωτερικό, σημαντικές συμφωνίες, ενάρξεις σπουδών, νομικά ζητήματα , νέες ιδέες ή και νέες γνωριμίες σε γεμίζουν με ενθουσιασμό. Σε όλα αυτά πρέπει να προσέξεις τον Ερμή που είναι ανάδρομος, όπου μπορεί να φέρει τώρα την εκπλήρωση ενός σχεδίου από το παρελθόν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την επαγγελματική σου επέκταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι η βασική σου προτεραιότητα αυτό το μήνα, αφού αφήνεις για λίγο στην άκρη τις ρομαντικές διαθέσεις και θέτεις στόχους, αναζητώντας τους τρόπους εκείνους που θα γίνει το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής πιο όμορφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και σχέδια που πραγματικά θα απογειώσουν την πορεία της καριέρας σου! Ίσως χρειαστεί να επενδύσεις κάποια χρήματα, για να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ