Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (21/10 - 27/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Το ονειρικό Τρίγωνο Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, ενισχύει την ανάγκη από ρομαντισμό, ευαισθησία, τρυφερότητα, καλαισθησία, δημιουργικότητα! Ακολουθούμε αυτό που προστάζει η καρδιά και η
διαίσθηση και το αποτέλεσμα θα είναι παραμυθένιες μαγικές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις και ερωτικά ή οικονομικά όνειρα που εκπληρώνονται! Πολλές συναισθηματικές ιστορίες, θα τις βιώσουμε ως το πιο γλυκό παραμύθι και μάλιστα με αίσιο τέλος, αφού οι πλανήτες είναι στο πλευρό μας!

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ, αισθάνεσαι ότι πολλές από τις σχέσεις ή και τις συνεργασίες σου στέκονται εμπόδιο στα βήματα που θέλεις να κάνεις. Υπάρχουν προβληματισμοί ή και θυμός και ρήξη με άτομα που συνδέεσαι στενά, ιδιαίτερα κοντά στις 27/10 που κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη από το Ζυγό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Αυτό το διάστημα αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι από όλους και απ΄όλα και θέλεις να πάρεις τα ρίσκα σου...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κυριαρχεί το πάθος και η ανάγκη να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου φίλε μου Κριέ. Η αλήθεια είναι όμως ότι κρατάς μέσα σου και πολλά παράπονα, τα οποία στην πορεία της εβδομάδας μπορεί να εκδηλωθούν με θυμό. Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση πρόσεξε πολύ γιατί θα έχεις τις κόντρες με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δίνεται ένα νέο άνοιγμα, μία νέα προοπτική για τα επαγγελματικά σου και ανακτάς την ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στα εργασιακά σου! Διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από συνεργασίες που δεν αποδίδουν ή που κρίνονται και αδιέξοδες. Στα οικονομικά σου, έχεις εύνοια σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με ρομαντισμό αγαπητέ μου Ταύρε, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα δημιουργεί ένα όμορφο, ζεστό και τρυφερό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που συνδέεσαι. Όνειρα και επιθυμίες βρίσκονται τώρα στο στάδιο της εκπλήρωσης και της ολοκλήρωσης. Κάνεις σχέδια για την πορεία σου και βλέπεις πιο ελπιδοφόρα το μέλλον. Οι πιέσεις και οι ευθύνες στα εργασιακά δεν λείπουν, όπως επίσης πρέπει να δείξεις λίγο παραπάνω προσοχή σε έγγραφα και συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υπάρχει αναγέννηση της αισθηματικής σου ζωή και περνάς όμορφες στιγμές που γεμίζουν τα αισθηματικά σου κενά. Μία μεγάλη προσδοκία γίνεται πραγματικότητα ή μία ρομαντική γνωριμία έχει την εξέλιξη που θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από το Ζυγό κάνει το πρόγραμμα της εργασίας σου απαιτητικό και δύσκολο και αυτές τις μέρες θα πιεστείς αρκετά για ζητήματα που αφορούν έγγραφα, επαφές, συμφωνίες.Στα οικονομικά σου ωστόσο, βρίσκεσαι σε μία καλή διαδικασία διακανονισμού ενώ λαμβάνεις και χαρούμενα νέα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε ένα καλό στάδιο επαγγελματικής επιτυχίας και κατάκτησης στόχων φίλε μου Δίδυμε. Οι καταστάσεις στη ζωή σου αρχίζουν να είναι πιο ξεκάθαρες ενώ πλέον μπορείς να βρεις λύσεις για θέματα που σε ταλάνιζαν από το παρελθόν. Επιπλέον είναι μία καλή ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου, τις δραστηριότητές σου, ή ακόμα και να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν υπάρχει μεγάλη δράση αυτή την εβδομάδα... Μπορεί να θέλεις να κάνεις ένα βήμα μπρος και εντέλει να συναντάς εμπόδιο και να πηγαίνεις δύο βήματα πίσω στα ερωτικά σου! Μην αφήσεις ωστόσο τα ερωτικά απωθημένα του παρελθόντος να σε κρατούν πίσω

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που σου δίνει αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Κάποιοι από τους επαγγελματικούς σου στόχους θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία ανάσα μέσω κάποιων εσόδων, τα οποία φεύγουν πολύ γρήγορα από κοντά σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα σου φίλε μου Καρκίνε θυμίζει λίγο «Σκοτσέζικο Ντους» . Από την μία πλευρά το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα φέρνει εντυπωσιακές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, τα δημιουργικά σου σχέδια, ή ακόμα μπορεί τώρα να οργανώνεις και κάποιο ταξίδι. Από την άλλη πλευρά το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, προκαλεί εντάσεις, θυμό και κόντρες στο οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για ανανέωση και χαρά και περιόρισε την μουρμούρα ή και την επιμονή να πάνε τα πάντα έτσι όπως τα θες στην δεδομένη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού τονώνει σημαντικά την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα που σχηματίζει τρίγωνο με Ποσειδώνα και εξάγωνο με Πλούτωνα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, να κάνετε σχέδια μαζί και να δεθείτε συναισθηματικά πιο ουσιαστικά. Αν είσαι σε φάση μοναξιάς, ευνοείτε αυτό το διάστημα η επαφή, η επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος ενώ μία επανασύνδεση είναι πολύ εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα παρεξηγείσαι πολύ εύκολα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ενώ θα πιεστείς από κάποιες συνεργασίες οι οποίες σου δείχνουν πως οδεύουν προς το τέλος τους. Στα οικονομικά σου υπάρχου σκαμπανεβάσματα αλλά και έκτακτες υποχρεώσεις!

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα σου φίλε μου Λέοντα ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε καλή ψυχολογική διάθεση, αλλά και με τις ευκαιρίες να νιώσεις πιο ήρεμα λόγω ότι κάποια προβλήματα του παρελθόντος βρίσκουν την λύση τους. Οι οικογενειακές σου υποθέσεις ηρεμούν, διευθετούνται και αυτό σε κάνει να νιθεις ψυχική ευεξία. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο Άρη – Κρόνου θα σε πιέσει να πάρεις κάποιες αποφάσεις που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα θα νιώσεις πιο ζεστά και οικεία με μία γνωριμία που τώρα υπάρχει στη ζωή σου, ενώ αν είσαι σε σχέση, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά και να καλύψεις κάποια συναισθηματικά κενά με το ταίρι σου! Κάποιες αλλαγές που θέλεις να γίνουν στη σχέση σου, ίσως σε κάνουν να βρίσκεσαι σε άγχος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι άριστη για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις οι οποίες φαίνεται ότι διευθετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά σου λαμβάνεις χρήματα που σου όφειλαν, ενώ διευθετείς και κάποιες υποχρεώσεις που σε πίεζαν!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα που ξεκινά Παρθένε μου είναι τρυφερή, ρομαντική, ζεστή και αγαπησιάρικη για το δικό σου ζώδιο. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα φέρνει μία τετ-α-τετ επαφή που θα μιλήσει κατευθείαν στην ψυχή σου. Η αισθηματική σου ζωή σε κάνει να βρίσκεσαι σε ροζ συννεφάκι. Επιπλέον κάποιες βαθύτερες επιθυμίες σου ικανοποιούνται. Το αδύναμο σημείο της εβδομάδας είναι τα οικονομικά σου, αφού το τετράγωνο Άρη – Κρόνου πιέζει ασφυκτικά αυτό τον τομέα της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου για ρομαντζάδες, εξομολογήσεις, τρυφερές στιγμές που θα φέρουν ζεστασιά και αγαλίαση στην ψυχή σου! Όμορφες συζητήσεις, ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά. Μία ρομαντική γνωριμία ευνοείται για σένα που είσαι αυτό τον καιρό χωρίς ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες που ακολουθούν Παρθένε σε βοηθούν να συζητήσεις νέα δημιουργικά σχέδια και να κάνεις τις επαγγελματικές επαφές που θα σου δώσουν την ιδέα και την έμπνευση που θα υλοποιήσεις λίγο αργότερα. Τα οικονομικά σου είναι σε μία πιεστική μορφή και χρειάζεται τις ημέρες αυτές να περιορίσεις τα έξοδά σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα που ξεκινά έχει πιεστική μορφή για το ζώδιο σου λόγω ότι κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Αισθάνεσαι ότι μπροστά σου υπάρχουν εμπόδια τα οποία δύσκολα μπορείς να ξεπεράσεις και το γεγονός αυτό σου προκαλεί ένταση και θυμό. Ωστόσο οι μέρες έχουν και την θετική τους πλευρά, ποια είναι αυτή; Βελτιώνονται τα οικονομικά σου, έχεις περισσότερη άνεση στην εργασία σου, ενώ σου έρχονται και κάποιες ειδήσεις που σου δίνουν λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για τα αισθηματικά σου και θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες καθοριστικές αποφάσεις που ανέβαλες Ζυγέ μου εδώ και καιρό! Νιώθεις ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Προσοχή λοιπόν σε ρήξεις, που θα προκύψουν από συσσωρευμένες καταστάσεις που σε απογοήτευσαν στο παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας λαμβάνεις χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σου και σου δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξεις περεταίρω τα έσοδά σου, το γεγονός αυτό σε ικανοποιεί και σε κάνει να γίνεσαι και αρκετά πιο εργατικός ή έτοιμος να βάλεις στα σκαριά νέα επαγγελματικά σχέδια.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μπαίνεις στην πιο θετική εβδομάδα του Οκτωβρίου για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Σκορπιέ. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, επομένως η εβδομάδα σου είναι γεμάτη από διασκέδαση, έρωτα, καλοπέραση,ευχάριστες στιγμές με αυτούς που αγαπάς αλλά και νέα δημιουργικά σχέδια. Οι ειδήσεις της εβδομάδας θα σου προσφέρουν χαμόγελα επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα στο πέρασμά της σου προσφέρει το αίσθημα της ερωτικής επιτυχίας και της συναισθηματικής κάλυψης. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα φανερώνουν ότι μπαίνεις σε περίοδο ερωτικής άνθισης και εκπλήρωσης... Αξιοποίησε αυτές τις μέρες για να περάσεις καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κουράζεσαι πολύ για να μπορέσεις να φέρεις σε μία ισορροπία κάποια πράγματα και οι ευθύνες σου είναι πολλές και σημαντικές. Στα οικονομικά βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία, επομένως οι κόποι σου δέχονται ανταμοιβή!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα φίλε μου Τοξότη σε βοηθά να επαναφέρεις την ισορροπία και την αρμονία στην καθημερινότητά σου, να τα βρεις με τον εαυτό σου, να νιώσεις πιο ήρεμα μέσα σου! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα δείξεις άνευ όρων την αγάπη σου στους οικείους σου, ενώ στην συνέχεια της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα σου δώσει ανταμοιβή συναισθηματική και οικονομική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αγάπη ενισχύεται αλλά και η επιθυμία σου να κάνεις κάποιες θυσίες για την διατήρηση μίας σχέσης είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Αντιλαμβάνεσαι ότι τα συναισθήματα που σε συνδέουν με έναν άνθρωπο είναι αμοιβαία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά και για να κατακτήσεις ένα μεγάλο επαγγελματικό στόχο! Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Τα οικονομικά για την ώρα είναι ζορισμένα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έχει την ποικιλία της για το ζώδιο σου φίλε μου Αιγόκερε. Ξεκινά με τρυφερές επικοινωνίες, φλερτ, και ευχάριστες εξελίξεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον (η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα). Συνεχίζει με ενδυνάμωση ψυχολογική αλλά και κοινωνική, ενώ το πάθος διεγείρει τα ένστικτά σου (Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα). Προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, θα σε προβληματίσει σε επαγγελματικό επίπεδο όπου θα δεχθείς ισχυρά εμπόδια σε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να ρίξεις επιτέλους τον διαχωριστικό τοίχο που σε απομάκρυνε τον τελευταίο καιρό από το ταίρι σου! Αφήνεις στην άκρη την λογική και βλέπεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο συναίσθημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προκύπτουν αλλαγές που σε πιέζουν και σε φορτώνουν με ευθύνες, οι οποίες ωστόσο σε επιβαρύνουν. Κάποιες συνεργασίες σου δεν βαίνουν καλώς και αυτό σου προκαλεί ένταση και θυμό. Στα οικονομικά σου για την ώρα υπάρχει μία σταθερότητα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Πιστεύεις πολύ περισσότερο στον εαυτό σου,στις δυνατότητές σου, νιώθεις παραπάνω σιγουριά και βλέπεις και τα δεδομένα γύρω σου να βελτιώνονται. Λαμβάνεις μία συναισθηματική ή οικονομική ανταμοιβή και είσαι σε θέση να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης και αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι έφτασε η στιγμή να επενδύσεις συναισθηματικά στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Τα συναισθήματα εκβαθύνονται και είναι σαν να τα βιώνεις για πρώτη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς και θα καταφέρεις να έχεις σημαντική επιτυχία. Κάποιες προσπάθειες που έκανες ως τώρα αρχίζουν πλέον να αποδίδουν και αυτό σου προσφέρει δύναμη και ανταμοιβή! Στα οικονομικά έχεις μεγαλύτερη άνεση και μπορείς να κάνεις μία σημαντική αγορά.


♓ Ιχθύς

Γενικά


Ξεκινά μία εβδομάδα που είναι ονειρική για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Ιχθύ και αυτό συμβαίνει γιατί ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ποσειδώνας, βρίσκεται σε τρίγωνο με την Αφροδίτη. Ενθουσιασμός, αισιοδοξία, νέα σχέδια, νέες αισθηματικές γνωριμίες, πλούσια φαντασία και ονειρικές στιγμές, έρχονται για να προσφέρουν χρώμα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στις 21 Οκτωβρίου 2019, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα ανταμώσει τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στην θετική όψη του τριγώνου, ωστόσο η επικράτηση του υδάτινου στοιχείου δεν φανερώνει την πραγματικότητα, σχετίζεται κυρίως με τον απλησίαστο έρωτα που φαντάζει μοναδικός αλλά χωρίς καμία δέσμευση και σιγουριά. Γίνεσαι ρομαντικός και με λόγια τρυφερότητας παραδίνεσαι στον/στην αγαπημένο σου ανευ όρων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ερωτικά καρδιοχτύπια φέρνει η νέα εβδομάδα στο πέρασμά της. Εσύ κάνεις νέα όμορφα σχέδια για την πορεία της σχέσης σου, βλέπεις πολλά από τα όνειρα και τις ελπίδες που έτρεφες ως σήμερα να γίνονται πραγματικότητα. Αν δεν έχεις σχέση, να αναμένεις μία έκπληξη η οποία θα σου προσφέρει χαμόγελα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ