Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση στη Βέροια για το ροδάκινο μεταξύ Συλλόγων και Συνεταιρισμών Μακεδονίας

Συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων Κοζάνης, Ημαθίας και Πέλλας, που συμμετέχουν στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων δενδροκαλλιεργητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό, την περασμένη Τετάρτη (23/10/2019). Όπως τονίζει στον «ΑγροΤύπο» ο κ. Μάκης Αντωνιάδης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας και μέλος της Ομοσπονδίας, «συζητήσαμε κυρίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος το ροδάκινο. Μιλήσαμε για το θέμα των ενισχύσεων de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς, των αποζημιώσεων ΕΛΓΑ αλλά και την περίπτωση να υπάρξει αναδιάρθρωση των καλλιεργειών για να αντικατασταθεί το ροδάκινο με άλλες καλλιέργειες που έχουν ζήτηση στην αγορά. Την ερχόμενη Τετάρτη (30/10/2019), στη Βέροια, θα έχουμε κοινή συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας με τους Συνεταιρισμούς της περιοχής Ημαθίας, Πέλλας και Κοζάνης, ώστε να καταλήξουμε σε μια ενιαία λίστα αιτημάτων που θα συζητήσουμε με την ηγεσία του ΥπΑΑΤ».

2 σχόλια:

  1. Για ένα ροδάκινο θα συζητήσουν; Προς τι αυτή η γελοία χρήση του ενικού αριθμού; «Για τΑ ροδάκινΑ»! Ακούς εκεί «για τΟ ροδάκινΟ»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε το αγροτικο προιον "ροδακινο". και έτσι μπορείς να το αποκαλέσεις αλλα και με διαφορους αλλους τροπους. το θεμα ομως δεν ειναι το συντακτικο και η ορθογραφια, το ζητημα ειναι οτι χιλιαδες παραγωγοι των νομων αυτων δεν εχουν εδω και χρονια ικανοποιητικο εισόδημα επιβιωσης απο τα ΡΟΔΑΚΙΝΑ!!! και δυσκολα μπορουν να βρουν καποιο αλλο προιον να καλλιεργήσουν. πολλα τα εξοδα παραγωγης, λιγα εσοδα. αναποδες καιρικες συνθηκες, υψηλο κοστος διαβιωσης και ετσι ερχεται το τελος και του μικρομεσαιου αγροτη.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ