Quantcast

http://picasion.com/

Έτοιμοι να χορέψετε; Οι εγγραφές στη σχολή χορού «Μελίνα Παπαδοπούλου» ξεκίνησαν!

Ένα νέο καλωσόρισμα σε μία καινούργια χορευτική χρονιά, απευθύνει και φέτος η σχολή χορού «Μελίνα» Παπαδοπούλου». Οι εγγραφές των σπουδαστών, αρχαρίων και προχωρημένων για το έτος 2019-2020 έχουν ξεκινήσει. Έπειτα από μια άκρως δημιουργική και επιτυχημένη περσινή χρονιά, η σχολή χορού
υποδέχεται για 6ο συνεχόμενο έτος μικρούς και μεγάλους χορευτές για να θυμίσει τη σημασία του χορού ως μέσο έκφρασης, δημιουργίας και επικοινωνίας.

Έξι χρόνια γεμάτα μεράκι, διάθεση, εξέλιξη, πρωτοτυπία και αγάπη! 


Η Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου χορού που ιδρύθηκε το 2013 από την καθηγήτρια χορού και χορογράφο Μελίνα Παπαδοπούλου, είναι αναγνωρισμένη από το κράτος. Η διδασκαλία γίνεται πάντα με πιστοποιημένους δασκάλους, όπως και με νέες συνεργασίες σε καινούργια είδη χορού.

Παιδιά και ενήλικες «μυούνται» στην τέχνη του χορού και ικανοποιούν την ανάγκη για κίνηση, έκφραση και δημιουργία. Τα παιδιά εντάσσονται σε τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και την εμπειρία τους, ενώ οι ενήλικοι σπουδαστές όλων των ηλικιών μπορούν να δυναμώσουν το σώμα και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Τη φετινή χρονιά «κάνει πρεμιέρα» το νέο τμήμα της Πρωϊνής Γυμναστικής για ενήλικες, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο έτος το τμήμα Γονέας – Παιδί καλεί παιδιά με τους γονείς τους να αναπτύξουν μία… χορευτική σχέση μέσα από μουσική και παιχνίδι.

Το τμήμα Μοντέρνου Χορού για εφήβους απευθύνεται σε παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη χωρίς να χρειάζεται να έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τον χορό. 




Παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τμήματα Κλασικού και Σύγχρονου Χορού (παιδιών και τμήματα Ενδυνάμωσης Ενηλίκων), αλλά και για τα τμήματα Latin- Hip Hop- Fitness.




Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στη Γραμματεία της Σχολής τις ώρες λειτουργίας:
- 17.00-21.00 και Σάββατο 10:00- 15:00 
- τηλ.2331121652 και στη διεύθυνση Λεωφόρο Στρατού 35
- Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά τις ίδιες ώρες. 

Για να δείτε αναλυτικά τα τμήματα πατήστε εδώ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ