Quantcast

http://picasion.com/

Στη Σκύδρα απειλούν με… καραμπίνες στον ερχομό προσφύγων

Ακραίες αντιδράσεις στο δημοτικό συμβούλιο
Ένας παπάς μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο στη Σκύδρα μίλησε με σκληρές κουβέντες για τον ερχομό των προσφύγων στην περιοχή. Ο ιερέας ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει πιο φασιστικό κείμενο από το κοράνι. Όπως αναφέρει: «Αν διαβάσει κανείς
το κοράνι διαπιστώνει πως δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να βλέπει σαν αδερφό έναν χριστιανό. Γιατί για να με βλέπει έτσι πρέπει να με κάνει μουσουλμάνο». Συνεχίζοντας την ομιλία του για το Κοράνι ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το ανώτερο πράγμα στον μουσουλμανισμό είναι αυτός που θα σκοτωθεί για να σκοτώσει κι άλλους μαζί του.

Όταν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς να έχουμε κακία απέναντί τους, έχουν μεγαλώσει με αυτήν την νοοτροπία, όσο και αν είναι ήσυχοι γιατί έτσι είναι οι περιστάσεις, έλθουν δίπλα μας, αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι εκείνο...».

Ο παπάς ανέφερε επίσης πως «πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα. Αυτός που πεινάει θα κλέψει. Κι όταν θα μπει στο χωράφι του γείτονα να κλέψει, αυτός που θα κλέψει (σσ ο ιδιοκτήτης) θα πάει να τον δείρει. Αλλά το θέμα είναι πως θα φταίει αυτός που έδειρε τον κλέφτη... Δεν μπορούμε να δεχτούμε ανθρώπους δίπλα μας αλλά γιατί πρώτον δεν μπορούμε να τους φροντίσουμε...».

Ο ιερέας άφησε να εννοηθεί ότι προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες που πεινάνε ενώ τόνισε ότι δεν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες αλλά «λαθρομετανάστες».

Μάλιστα κάποια στιγμή πήρε τον λόγο κάποιος από τους παρευρισκόμενους και είπε: «Ας υποθέσουμε πως έρχονται και σπάνε τζάμια βιάζουν, σε εισαγωγικά το βιάζουν κλπ. Τι κάνουμε πάτερ σε αυτή την περίπτωση; Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες...».

Ο πάτερ Αντώνιος του απάντησε: «Δυστυχώς, αν δεν εισακουστούμε θα φτάσουμε να φανούμε άδικοι εν δικαίω..»

Δείτε το βίντεο από το τοπικό ifonitispellas.gr:



Πηγή

11 σχόλια:

  1. Ο παπας εφαρμόζει στην ζωή του όσα λέει η θρησκεία του? Γελάει ο κόσμος ρε παπαδαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ.ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.ΑΝ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΑΛΟΝ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Κάτι έπρεπε να πεις και συ το καημένο.

      Διαγραφή
    3. μονο για την διδασκαλια δεν μιλαν πλεον οι παπαδες. διοτι αυτο που εχεις στην κοιλια σου μεταφερεται στην σκεψη σου και αντιθετα.

      Διαγραφή
  2. Φυσικά όσο καθόμαστε αδρανείς θα υπομείνουμε τα πάντα. Σιγά-σιγά αλλοιώνεται ο τοπικός πληθυσμός, και αυτό θα το διαπιστώσουν έντονα τα παιδιά μας. Η κάθε μουσουλμανική οικογένεια αποτελείται από τουλάχιστον κατά μέσο όρο 6 άτομα, όταν στην Ελλάδα ο μέσος όρος είναι 3 άτομα. Βέβαια όσοι στηρίζουμε τις απόψεις να μην έρθουν άλλοι λαθρομετανάστες χαρακτηριζόμαστε φασίστες και ναζιστές. Αυτή είναι η κατάντια μας. Και σίγουρα οι αριστεροί οι οποίοι είναι απάτριδες και άθεοι μόνο αυτοί στηρίζουν αυτόν τον αποικισμό και την αλλοίωση του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ρατσιστές οι κάτοικοι και ο παππας.Ενω εμείς ,που μένουμε στον έβδομο όροφο στο κολονάκι ,με θωρακισμένη πόρτα και η 12χρονη κόρη μας γυρίζει μόνη της απο τα αγγλικα στις 21.00 το βραδυ δε φοβόμαστε. Γιατί είμαστε άνθρωποι με ιδανικα. Ενω αυτοί που έχουν το πρόβλημα στην πόρτα τους δεν έχουν. Ιδανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πειράζει,
    Θα τους πάνε στην Ημαθία.
    Οι ημαθιωτες αγαπάνε Μεχμέτ,Αλη,Αμπντούλ,Χουσειν!
    Αλεξανδρεια,βεροια,και λίγους για ξεκάρφωμα στην Ναουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Μέχρι 4+1 είναι....αγάπη.
      Από εκεί και πάνω,6+1,είναι πάρτυ με ούζα...
      Όλοι αποτρίχωση και τατουάζ.
      Να τους χαίρονται οι γυναίκες τους.
      Κάποιες που γύρισαν σπίτι και τους βρήκαν να δοκιμάζουν τα μίνι και τις γόβες τους...
      Και έξω το παίζουν...
      Αυτοί πάντως τους περιμένουν πως και πως...

      Διαγραφή
  6. Εὖγε! Ἐπί τέλους, πρέπει νά φυλάσσωνται τά σύνορα διά τῶν ὅπλων καί ν' ἀπελαύνωνται ὅλοι οἱ λαθρομετανάσται. ΔΕΝ ὑπάρχουν μωαμεθανοί πρόσφυγες, ὅλοι λαθρομετανάσται εἶναι. Ποτέ ξανά ἡμισέληνος στήν Μακεδονία μας, καί πουθενᾶ στήν Ἑλλάδα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ - ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ