Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκόνταψε η «Βασίλισσα», 1-1 με τον Ασπρόπυργο

Έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς
Από έναν βαθμό πήραν Βέροια και Ασπρόπυργος, καθώς έμειναν στο 1-1, σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουν το σκορ, αλλά δεν τα κατάφεραν και στο 49’ ο Κανούλας πέτυχε το 1-0. Στο
75’ ο Σρέτσκοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ασπρόπυργο, αλλά η Βέροια είχε δοκάρι στο 82’. Η Βέροια ξεκίνησε πιο ορεξάτα το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει, έχοντας μια φλύαρη κατοχή της μπάλας. Ο Ασπρόπυργος ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το πρώτο 20λεπτο και άρχισε να πιέζει, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Κάκκο και Ζαχαρό. Ωστόσο το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε αποφασισμένη και με τον Κανούλα που μπήκε αλλαγή άνοιξε το σκορ στο 49’ για το 1-0. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, αλλά στο 75’ ο Ασπρόπυργος έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Σρέτσκοβιτς. Η Βέροια προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης και στο 82’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Στάμου.




ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Πέντα (78’ Μεληκιώτης), Χαντζάρας (46’ Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (64’ Σκαθαρούδης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Γκατζολάρι (84’ Νικολα

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ