Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συλλαλητήριο από εργάτες και αγρότες στη Νάουσα

Συλλαλητήριο στη Νάουσα πραγματοποίησαν χθες ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας και το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Οι διαδηλωτές
κατήγγειλαν την πολιτική που έχει οδηγήσει την πλειοψηφία εργατών, αγροτών και κτηνοτρόφων σε απόγνωση. Ειδικότερα, οι αγρότες της περιοχής είναι αντιμέτωποι με το εμπάργκο, τις χαμηλές τιμές, το υψηλό κόστος παραγωγής, την φορολόγηση, την ΚΑΠ από την ΕΕ κ.ά. ενώ για 3η χρονιά οι ζημιές από χαλαζοπτώσεις, βροχοπτώσεις κ.λπ. είναι μεγάλες, με αποζημιώσεις που δεν καλύπτουν στο 100% την καταστροφή της παραγωγής και με πολύμηνες καθυστερήσεις. Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Δημήτρης Τσιουλάκος, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», ο Σταύρος Ζάχος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, και ο Δημήτρης Δίγκας, πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων Ημαθίας - Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ