Quantcast

http://picasion.com/

Ψάχνουν θέσεις για μηχανάκια

Σε αναζήτηση θέσεων πάρκινγκ για μοτοσυκλέτες και ποδήλατα βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές της Βέροιας. Το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης έκανε ιδίοις όμμασι αυτοψία στην οδό Κεντρικής, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος στάθμευσης για τα δίκυκλα.
Στην υπαίθρια συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσης Κούγκας και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Τσιπουρίδου. Κύριος στόχος των υπευθύνων είναι να δημιουργηθούν θέσεις που να εξυπηρετούν τους οδηγούς και να παρέχεται το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην μεταξύ τους συζήτηση, για κάθε ένα ποδήλατο ή μηχανάκι που χρησιμοποιείται, μειώνεται δραστικά η κυκλοφορία των οχημάτων στη Βέροια. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί μ' αυτόν τον τρόπο γίνεται αποσυμφόρηση στο κέντρο.

9 σχόλια:

  1. Γιατί έχουμε για αυτοκίνητα στο κεντρο δωρεάν;; και αν ναι....που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Στην πλατεία ελιάς ή μπροστά στον παπαγάλο που το έχει κάνει ιδιωτικό πάρκινγκ, η στην προηγούμενη εσοχή μπροστά στο παλιό μπολερό,ώστε να εξυπηρετούνται ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ που επισκέπτονταν τη Βέροια
    2.παστερ ,στο coin ,απέναντι για, να εξυπηρετήσει και τα καφέ και τον πεζόδρομο.Απεναντι Παστέρ, στο λαουντζ που υπάρχει γεμίζει και την ημέρα .
    3.ζωγιοπουλου που υπάρχει ένα στο παλιό δισκάδικο έπρεπε γεμίζει ,χρειάζεται ακόμη ένα στο gap που έκλεισε μπροστά.
    4.μεγαλου Αλεξάνδρου με Βενιζέλου ,η η στο σαββαιδη στα οπτικά η απέναντι στη τράπεζα πριν την θεση αναπήρων.
    5.απενατι απο το δημαρχείο ,αγ.δημητριου ,πριν τις θέσεις της νομαρχίας για να εξυπηρετήσει όσους επισκέπτονται εμπορικό κέντρο δήμο νομαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να επιστρεψει το μετρο της σταθμευσης με καρτα για να σταματησουν οι καταστηματαρχες να καραλαμβανουν τις θεσεις απο το πρωι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πιό σωστό είναι αυτό κύριε Δήμαρχε. γιατί τόσα χρόνια δεν το κάνεις; γιατί δεν ξαναφέρνεις τις κάρτες στάθμευσης; ο Δήμος χάνει έσοδα και οι καταναλωτές-πολίτες χάνου θέσεις πάρκιν. Τώρα καταλαμβάνουν τις θέσεις από το πρωί οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι έμποροι και οι υπάλληλοί τους. εμείς οι άλλοι τίποτα. Αυτά δεν τα βλέπουν οι δημοτικοί σύμβουλοι να το βάλουν θέμα στο ΔΣ δεν υπάρχουν διαφυγόντα έσοδα για το Δήμο;

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή ρε σαινη οδηγε δεν θέλεις τσάμπα και θέλεις να πλερωνεις ? Είσαι και μπαοκ σίγουρα ,ε?

      Διαγραφή
  4. ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΚΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ.

    ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΥΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καντε πρωτα ποδηλατοδρομους κ μετα επιτρεψτε τα ποδηλατα να κυκλοφορουν γτ μας εχουν τρελανει καθε μερα αναμεσα απτα αυτοκινητα.να φοβασαι να πατησεις κ κανεναν κ να σε ζηταν κ τα ρεστα κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...τους άθλιους! τους τρομοκράτες της βενζινοκίνητης καθημερινότητάς μας! τους ξεδιάντροπους απορρυπαντές των ηχητικών κυμάτων!...Στη φυλακή, πάραυτα! Βρε ουστ!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ