Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τα ποτάμια της Βέροιας γνωρίστηκαν οι Ανιχνευτές Πρόσκοποι

Διήμερη δράση με θέμα «Γνωρίζω τα ποτάμια της Βέροιας», πραγματοποίησε στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019 η Κοινότητα Ανιχνευτών Βέροιας. Περιγράφοντας την δράση αναφέρουν τα εξής: Ξεκινήσαμε με το κυρίαρχο ποτάμι μας τον Τριπόταμο. Αρχίσαμε από το χωριό Τριπόταμος διασχίσαμε τον
πρώτο παραπόταμο το Μαυρονέρι από τις πήγες του φτάσαμε στους Γεωργιανούς όπου ψαρέψαμε πέστροφες στα καθαρά νερά του. Συνεχίσαμε την πορεία μας φορτωμένοι με τον εξοπλισμό για Ανάληψη Ραχιάς, όπου κατασκηνώσαμε και ψήσαμε τα ψάρια μας. Το βραδύ στήσαμε ένα τηλεσκόπιο και ασχοληθήκαμε με παρατήρηση αστερισμών αλλά και απολαύσαμε την μαγευτική πανσέληνο, Την επόμενη μέρα ακολούθησε εκπαίδευση υπαίθριας διαβίωσης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση FISH FARM και τον υπεύθυνο Στέφανο Κελεσίδη Ευαγγελία, για την ενημέρωση ,ξενάγηση αλλά και για την ευγενική της χορηγία στην Kοινότητα Ανιχνευτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ