Quantcast

http://picasion.com/

Ποια Τσιμισκή; Πέφτει χοντρό χρήμα στην Πιερίων - Ποιες μαγαζάρες ανοίγουν;

Σε ρυθμούς επιχειρηματικής ανάπτυξης βρίσκεται η Βέροια, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε μια μεγάλη οικονομική άνθηση στον χώρο του εμπορίου. Μόνο στην οδό Πιερίων θα ανοίξουν τρεις μεγάλες επιχειρήσεις που αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για το καταναλωτικό κοινό. Σύμφωνα
με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, από την είσοδο της πόλης (φανάρια δικαστηρίων) μέχρι και την πρώην Εθνική τράπεζα (στο ύψος των Λαδομύλων) θα δημιουργηθούν τρία ολοκαίνουργια μαγαζιά. Ένας υπερσύγχρονος φούρνος, άνω των 100 τ.μ., μια αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών πολύ μεγάλης εταιρείας και ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι επενδύσεις θα κοστίσουν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αναμένεται να ανοίξουν εντός φθινοπώρου. Με λίγα λόγια, όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, η οδό Πιερίων γίνεται η «Λεωφόρος της Ανάπτυξης» στη Βέροια. Ποια Τσιμισκή και ποια Εγνατία; Πέφτει χοντρό χρήμα λέμε στην συγκεκριμένη οδό...  

19 σχόλια:

  1. Αληθεια τωρα; γράφετε τέτοια πραγματα; σχολείο βγάλατε Ή οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έπρεπε να γράψει κα.Αρβελερ,δυνητικά αυξημένες προοπτικές οικονομικής άνθησης ?

      Διαγραφή
    2. " Ανώνυμος17 Οκτωβρίου 2019 - 10:53 π.μ."Άνοιξ ένα βιβλίο, Κάνε ένα- δυο ταξίδια, μιλά με κάποιον άλλον εκτός από τη μαμά σου, μπας και ξεστραβωθεις και καταλάβεις τι ειναι αυτά που γράφει και προωθεί ο συντάκτης του άρθρου, καιβγενικως το site.

      Διαγραφή
    3. Εσείς οι έξυπνοι του ενός βιβλίου και των δύο ταξιδιών κάνετε χειρότερη δουλειά στην πόλη ,από τον Βεροιώτη.Αυτος δεν έχει αυταπάτες.

      Διαγραφή
  2. Ε να παμε τοτε να μεινουμε Πιεριων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή ανάπτυξη με καφετέριες, φούρνους και τσιπουραδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, τα αφήνουμε για το Κιλκις και την Πυργο Ηλειας,η πιεριων χρειάζεται πράσινη ανάπτυξη.

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Δεν θα το προτιμήσει το κοινό, διοτι εξυπηρετειτε άριστα από την υποθαλάσσια.

      Διαγραφή
    2. Το μετρό εάν υπήρχε περίπτωση για κάτι τέτοιο δεν θα το επέτρεπαν τα αστικά που συνταξιούχος από την Εθνική τράπεζα στην Μητροπόλεως πληρώνει 1,20 για να πάει ως το ρολόι. Επίσης και τα ταξί που δεν έχουν καταλάβει ότι η πόλη έχει επεκταθεί (2700 μέτρα από το δημαρχείο έως το Άλσος Παπάγου) και βάζουν διπλή ταρίφα στο μέσο αυτής της διαδρομής (κάτι που έκαναν όταν έβγαιναν από τα όρια της πόλης) . Για τα αστικά έχω και άλλα να πω αλλά σε άλλο σχετικό άρθρο καλύτερα. Α!!!! Και δεν χρειάζεται να είστε ανώνυμοι ολοι. Όταν λέτε τη γνώμη σας.

      Διαγραφή
  5. Γελάνε και τα τσιμέντα με το αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ας γράψει κάποιος και τα αναπάντεχα. οι δυνατότητες είναι πάντα απεριόριστες άπλα δεν υπάρχει η διαδικασία της ανέλιξης-εξέλιξης διοτι για εκείνους που έχουν βγάλει ενα πτυχιο που το ηθελε μονο ο μπαμπας εχει πνίγει η δημιουργηκοτητα-φαντασια τους και φυσικά τα ξέρουν όλα αρα δεν μαθαίνουν πλέον. παρ'ολα αυτά υπάρχουν εξαιρέσεις στην πόλη που έχουν ενα ευρωπαϊκό επαγγελματισμο και το παλεύουν.
    *δεν εβαλα βεβαια το θεμα της γαφειοκρατιας που ενυπαρχει στα παραπανω κατα μια ενοια. και τωρα βγειτε βολτα με τα Ι.Χ ολοι για εξωτ. δουλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν σας προβληματίζει γιατί νέες επιχειρήσεις πάνε προς την οδό Πιερίων ; Μήπως τα ενοίκια εκεί είναι πιο προσιτά από ότι μέσα στην πόλη ; Μήπως τα εκεί καταστήματα δεν τα έχουν οι γνωστές παλαιές οικογένειες με οικονομική επιφάνεια και οι οποίες δεν κατεβάζουν τα ενοίκια από τα καταστήματά τους με αποτέλεσμα να κλείνουν επιχειρήσεις μέσα στην πόλη και να ανοίγουν περιφερειακά ;
    Είναι φανερό ότι ανάμεσα στους άλλους παράγοντες ανάπτυξης της οδού Πιερίων είναι και τα ενοίκια, φτάνει το δημοσίευμα αυτό να μην τα εκτινάξει στα ύψη και τα κάνει όπως μέσα στην πόλη, ανακόπτοντας τις όποιες καλές επιχειρηματικές προοπτικές της οδού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη υπάρχουν δέκα φούρνοι στην Πιερίων χωρίς εργάτες θα τρώνε μόνοι τους τα ψωμιά και τα κουλούρια

      Διαγραφή
  8. Θα χρειαστούν και λίγοι εργάτες για να τρώνε τα ψωμιά και τα κουλούρια τόσων φούρνων πια στην Πιερίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και πού θα παρκάρουν όλοι οι επίδοξοι καταναλωτές, πελάτες, μεταφορείς και φορτηγά,υπάλληλοι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ