Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα σφοδρή σύγκρουση Παυλίδη - Μπατσαρά: «Έπεσαν οι μάσκες» - «Δεν είμαι μισθοφόρος»

Για ακόμη ένα Δημοτικό Συμβούλιο, ο Παύλος Παυλίδης και η Γεωργία Μπατσαρά διασταύρωσαν τα ξίφη τους. Με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων ήρθαν σε ισχυρή σύγκρουση με βαριές εκφράσεις. Αρχικά τον λόγο πήρε ο αρχηγός των «Συνδημοτών», ο οποίος
μίλησε για κωμικοτραγικά πράγματα στον Δήμο, καθώς ορισμένοι το παίζουν σε διπλό ταμπλό και έχουν πέσει οι μάσκες. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η αρχηγός του συνδυασμού «Βέροια - Πρωτεύουσα Πόλη», η οποία ξεκαθάρισε πως δεν είναι μισθοφόρος και ότι δεν θα δεχθεί προσβολές προς το πρόσωπό της. Διαβάστε τον επίμαχο των δύο πολιτικών αντιπάλων που θα συζητηθεί:
Παυλίδης: «Είναι στιγμές που αισθάνομαι εγώ αντιπολίτευση. Ίσως θα έπρεπε οι Αντιδήμαρχοι της Μπατσαρά να κάτσουν δίπλα-δίπλα με τους Αντιδημάρχους του Βοργιαζίδη. Κακώς έλαβε θέσεις που αντιστοιχούν σε παρατάξεις αντιπολίτευσης σε Νομικά Πρόσωπα και Δημοτικές Επιχειρήσεις, με συνέπεια εμείς να μείνουμε εκτός. Δεν μπορεί κάποιος να παίζει δυο ρόλους. Είναι κωμικοτραγικά φαινόμενα αυτά. Τώρα έπεσαν οι μάσκες. Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην κ. Μπατσαρά για το πως εκμεταλλεύεται αυτήν την περίσταση. Δεν είναι καλά παραδείγματα αυτά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν όταν ήρθε ο κ. Ορφανίδης για το θέμα της ΔΕΥΑΒ, δεν δέχθηκε ούτε μια ερώτηση από την παράταξη της Μπατσαρά, αντίθετα το ζητούμενο ήταν το πότε θα τελειώσει το θέμα».


Μπατσαρά: «Σας ευχαριστώ πολύ που αναφέρεστε σ' εμένα, γιατί ο μόνος τρόπος να αντιπολιτευτείτε είναι να κριτικάρετε την δική μας παρουσία και την δική μας στάση. Δεν σας επιτρέπω όμως, να θίγεται την τιμή και την αξιοπρέπειά μου. Και εμού και της παράταξής μου. Δεν εκμεταλλεύομαι αυτήν την περίσταση κ. Παυλίδη. Αν εσείς μέχρι τώρα στην αυτοδιοικητική σας πορεία φροντίζατε να εκμεταλλευτείτε κάτι, εγώ ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα τίποτα! Και έχω μια μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση, στην κεντρική πολιτική σκηνή και στον συνδικαλισμό. Παράλληλα έφτασα στο top στην υπηρεσιακή μου κατάσταση και στον συνδικαλισμό. Δεν είναι μισθοφόρος!»

6 σχόλια:

  1. ωραία δεν είστε μισθοφόρος το καταλάβαμε . Με τα θέματα της ΔΕΥΑΒ και της αλλαγής στο όνομα του συμβούλου στην ΚΕΠΑ πέστε μας τι θα κάνετε περιμένουμε με αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο απλός πολιτης της Βεροιας δεν βλεπει παραταξεις ,μετά τις εκλογες.Βλεπει ποιος προτάσσει το καλό της πόλης ,μπροστά από το προσωπικό.Μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν πήρε θέση η Μπατσαρά με το θέμα του ''Καμπούρη'' που σχολιάστηκε πάρα πολύ αρνητικά από πολλούς στην Βέροια ?.....επειδή ο Καμπούρης είναι κολλητός του Δημάρχου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή η συνταξιούχος Μπατσαρά, με δύο αντιδημάρχους από την παράταξή της, το παίζει αντιπολίτευση; Δεν βλέπει το φαιδρόν του πράγματος;
    Και για ποιο προσωπικό υπηρεσιακό top μιλάει, που ως καθηγήτρια φιλόλογος είχε να μπει σε τάξη 20 χρόνια, προτού συνταξιοδοτηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθηματικος ειναι. Αλλά πράγματι ειχε πολλά χρονια να μπει σε τάξη. Νομιμα όμως.

      Διαγραφή
    2. 1) Δεν ξέρω τί σάς μαθαίνουν εκεί στην νουΔΟΥΛΑ, μα ό,τι είναι νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό.

      2) Φαντάσου! Είχε τόσα χρόνια να μπει σε τάξη, που ξεχάσαμε και την ειδικότητά της!

      3) Δικαίωμά της να πολιτευτεί μετά την συνταξιοδότηση, δικαίωμά της να γίνει ουρά του Βοργιαζίδη και δικαίωμά μας να την κρίνουμε για τις κομματικές/πολιτικές/αυτοδιοικητικές επιλογές της. Αυτά τα «δεν σας επιτρέπω» να τα ξεχάσει εφ' όσον ασχολείται με τα κοινά. Αλλιώς, να κάτσει σπίτι της για κέντημα, χαμομηλάκι και φασκόμηλο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ