Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Παρίσι «ταξίδεψαν» τα κρασιά της Κεντρικής Μακεδονίας

Οι οινικές διαδρομές και τα επισκέψιμα οινοποιεία της Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια σε συνεργασία με τους «Δρόμους του Κρασιού Βορείου Ελλάδας», το γραφείο του ΕΟΤ Γαλλίας και την Aegean Airlines, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στο
βραβευμένο εστιατόριο «Le Mavrommatis» στο Παρίσι. Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων επισκέψιμων οινοποιείων της Κεντρικής Μακεδονίας, απευθυνόταν σε επιλεγμένο κοινό δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων. Δημοσιογράφοι, bloggers και επαγγελματίες του τουρισμού, με εξειδίκευση στον οινοτουρισμό και τη γαστρονομία, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι Δρόμοι του Κρασιού.
Οι εκπρόσωποι των επισκέψιμων οινοποιείων που συμμετείχαν παρουσίασαν τα οινοποιεία, τις δραστηριότητες και τα κρασιά τους και στη συνέχεια πραγματοποίησαν Β2Β συναντήσεις με τους προσκεκλημένους επαγγελματίες, στους οποίους προσέφεραν για δοκιμή τα κρασιά τους. Η οινογευσία συνοδεύτηκε από ένα μοναδικό μενού εδεσμάτων που ετοίμασε, ειδικά για την εκδήλωση, ο σεφ του εστιατορίου «Le Mavrommatis». 
Η Κεντρική Μακεδονία και ειδικά ο νομός Ημαθίας διαθέτει αξιόλογο δυναμικό επισκέψιμων οινοποιείων, που μπορούν να προσφέρουν αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές δραστηριότητες που προσφέρει το μοναδικό φυσικό περιβάλλον γύρω από τα οινοποιεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ