Quantcast

http://picasion.com/

Νέντα Τζούρισιτς: Η πανέμορφη αθλήτρια της Βέροιας

Η ύψους 1.73 εντυπωσιακή Δανέζα παίκτρια της Βέροιας 2017, Νέντα Τζούρισιτς, έδωσε συνέντευξη στο greekhandball.com και τόνισε πως ανυπομονεί για την έναρξη της νέας σεζόν. Η 24χρονη περιφερειακή, που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και μετακινήθηκε στην πόλη της Ημαθίας το καλοκαίρι, τόνισε
πως έχει ερωτευτεί την Ελλάδα και δεν αποκλείεται να... καθίσει στη χώρα μας τουλάχιστον κάποια χρόνια ακόμα.  Ο στόχος για την ίδια είναι να επιστρέψει 100% στο επίπεδο που ήταν, πριν από τον τραυματισμό της και να βοηθήσει την ομάδα της Βέροιας όσο περισσότερο γίνεται. 

«Να επιστρέψω 100% στο επίπεδο που ήμουν, πριν από τον τραυματισμό»

«Η μέχρι τώρα εμπειρία μου στη Βέροια είναι πολύ καλή. Είναι μία νέα ομάδα, δουλεύουμε πολύ, με σκοπό, πριν απ’ όλα, να μάθουμε η μία την άλλη. Θεωρώ ότι έκανα καλή επιλογή με το να έρθω εδώ. Η ομάδα σέβεται το γεγονός ότι είχα τραυματιστεί σοβαρά και μου δίνει χρόνο, ώστε να επανέλθω. Με βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση με τον καλύτερο τρόπο. Ο στόχος μου γι’ αυτή τη σεζόν είναι να επιστρέψω 100% στο επίπεδο που ήμουν, πριν από τον τραυματισμό μου και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».


Μεταπτυχιακή φοιτήτρια

«Ήρθα για Εράσμους το 2017. Έχω τελειώσει Παιδαγωγικά, από το καλοκαίρι του 2018. Φέτος, ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου, επίσης στα Παιδαγωγικά, από απόσταση, σε Πανεπιστήμιο της Δανίας, με την συνεργασία του Elitesport (σ.σ. βοηθάει αθλητές να συνεχίσουν την δραστηριότητά τους, χωρίς να απωλέσουν την δυνατότητα των σπουδών). Το Elitesport με βοηθάει να οργανώνω το πρόγραμμά μου, ως φοιτήτρια, έτσι ώστε να εναρμονίζεται με την αθλητική μου ζωή».

«Ερωτεύτηκα την Ελλάδα, δύσκολο να την αποχωριστώ πλέον»

«Ακόμα επισκέπτομαι την Θεσσαλονίκη. Είναι το δεύτερό μου σπίτι. Έχω κάνει πολλούς φίλους, αφού άλλωστε έμενα εκεί τα δύο τελευταία χρόνια. Το σχέδιό μου ήταν να φύγω μετά το Εράσμους, όμως… ερωτεύτηκα την χώρα και πλέον μού είναι δύσκολο να την αποχωριστώ. Ευχαριστιέμαι την ζωή μου εδώ και με την βοήθεια του Elitesport μπορώ να σπουδάζω από όπου και αν βρίσκομαι για τα επόμενα τρία χρόνια. Οπότε δεν απορρίπτω το ενδεχόμενο να συνεχίσετε να με βλέπετε στην Ελλάδα…».

Δείτε το πλούσιο φωτο-αφιέρωμα στην όμορφη αθλήτρια:






Πηγή

2 σχόλια:

  1. Συμβολαιο κλειστο 5ετες τωρα!!!! Ακομα και να σταματησει η ομαδα , αυτη πρεπει να εχει συμβολαιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ. ΦΥΣΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ