Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η νέα ειδική συνεργάτης του Βοργιαζίδη

«Μεταγραφή» από Νάουσα
Στο πλευρό του Δημάρχου Βέροιας θα βρίσκεται για τη νέα τετραετία 2019-2023 η Αφροδίτη Καλαϊτζή. Η νέα ειδική συνεργάτης, η οποία κατάγεται από τη Νάουσα, θα είναι το «δεξί χέρι» του Κώστα Βοργιαζίδη. Με πολυετή εμπειρία σε βουλευτικά και
υπουργικά γραφεία (Άγγελου Τόλκα και Κώστα Γείτονα), αλλά και έχοντας διατελέσει γενική γραμματέας του Δήμου Νάουσας επί Νίκου Κουτσογιάννη, η Αφροδίτη προστίθεται στο ανθρώπινο δυναμικό του γραφείου Δημάρχου Βέροιας.


Σύμφωνα με την αναγγελία πρόσληψής της που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, η κ. Καλαϊτζή "θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά σε θέματα επιχειρησιακού σχεδιασμού, προγραμματισμού, διαχείρισης και παρακολούθησης χρηματοδοτούμενων έργων. Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών".

Καλή αρχή.

2 σχόλια:

  1. (χωρίς τοπικιστική διάθεση εν αντίθεση με τους γείτονες...) ολόκληρος Δήμος Βέροιας 65.000 κατοίκων δεν έχει ούτε ένα επιστήμονα ανάλογων προσόντων για να στελεχώσει τη θέση αυτή ; Τόσο φτωχοί είμαστε και σε επιστήμονες ;
    Βέβαια δεν έχουμε πρώην Υφυπουργό αριστερίζοντα με ψηφοφόρους στην πόλη. Σωστά ... το λησμόνησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστήμονες έχουμε, ανθρώπους που να τους δώσουν ευκαιρίες και να τους αναγνωρίσουν δεν έχουμε. Γι' αυτό και τα καλά μυαλά-επιστήμονες φεύγουν έξω και διαπρέπουν, ενώ μένουν εδώ όλοι αυτοί που φοβούνται αυτά τα μυαλά. Έξω αναγνωρίζουν αξίες, εδώ αναγνωρίζουν διασυνδέσεις.
    και εμείς "εν έτη 2019" μετά από 3 μνημόνια περιμένουμε να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ