Quantcast

http://picasion.com/

Νέα Διοίκηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου

Πρόεδρος ο Γιώργος Μιχαλιάς
Με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Αθλητισμού, ορίστηκε η νέα Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου. Πρόεδρος ορίστηκε ο
Γιώργος Μιχαλιάς. Όπως αναφέρει η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, κατόπιν παραιτήσεως της Επιτροπής Διοίκησης, για το υπόλοιπο της θητείας τα μέλη θα είναι τα εξής:

- Πρόεδρος ο Μιχαλιάς Γεώργιος του Παναγιώτη, Μηχανολόγος Μηχανικός, με αναπληρωτή τον Γεωργιάδη Κωνσταντίνο του Γεωργίου, ιδιωτικό υπάλληλο.
- Αντιπρόεδρος ο Πιτούλιας Παναγιώτης του Γεωργίου, συνταξιούχος, με αναπληρωτή τον Πίκο Κωνσταντίνο, Μηχανολόγο Μηχανικό.
- Γραμματέας ο Κακούλης Νικόλαος του Ιωάννη, υπάλληλος ΔΕΗ, με αναπληρώτρια την Ζεϊμπέκη Σοφία, Δικηγόρο.
- Ταμίας ο Τσίρης Γεώργιος του Αθανασίου, Εκπαιδευτικός, με αναπληρώτρια την Σοφία Μαστοροπούλου, Ελεύθερη Επαγγελματία.
- Έφορος η Μανακούλη Ελένη του Δημητρίου, βοηθός Νοσηλεύτρια, με αναπληρώτρια την Τουπεκτσή Μαγδαληνή, Δημόσιο Υπάλληλο.
- Μέλος η Μελικιώτου Βασιλεία του Δημητρίου, Ελεύθερη Επαγγελματίας με αναπληρωτή τον Κύρτσιο Στέργιο
- Μέλος ο Μπούρας Νικόλαος του Κωνσταντίνου, ελεύθερος επαγγελματίας, με αναπληρωτή τον Μητρούλα Λεωνίδα, καθηγητή Φυσικής Αγωγής.



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ