Quantcast

http://picasion.com/

Μετά τη Βέροια, την έκανε για Αλεξάνδρεια ο Γερανός της Αστυνομίας

«Έπιασε δουλειά» στον Γιδά - Σήκωσε αυτοκίνητα
Μετά την επιτυχία που σημείωσε στην καθημερινότητα της Βέροιας και την βελτίωση της κυκλοφορίας λόγω απομάκρυνσης των παράνομων παρκαρισμένων οχημάτων, ο Γερανός της Αστυνομίας έφυγε για Αλεξάνδρεια. Ύστερα από σχετικό αίτημα των τοπικών αρχών, το πρωί της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου έπιασε δουλειά στην περιοχή του Γιδά. Σκοπός των υπευθύνων είναι ο γερανός να κάνει απροειδοποίητες επισκέψεις με σκοπό να συνετίσει τους οδηγούς με τα παρκαρίσματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γερανός θα φορτώνει, χωρίς διακρίσεις, κάθε όχημα που θα παρεμποδίζει την ομαλή κυκλοφορία και την στάθμευση. Δείτε εικόνες από το alexandreia-gidas.gr:











3 σχόλια:

  1. ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ... "ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ" Ε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελυσε το προβλημα στην βεροια ο γερανος πηγε και στην αλεξανδρεια,εκει που πινανε καφε οι χειρηστες?Σημερα11/10 το απογευμα στην βεροια που ηταν ο γερανος?Ως και μεσα στον αγιο αντωνιο ειχε παρκαρισμενα,για θεσεις αναπηρων καιφορτωσεων δεν το συζηταμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα χα ειστε αστειοι..... Μπροστα απο το αστυνομικο τμημα αλεξανδρειας βρισκοταν αυτο το αυτοκίνητό που φόρτωσε ο γερανος.... μαλλον τους ενοχλουσε γτ δεν εχουν χωρο να βάλουν οι αστυνομικοι τα δικα τους..... ποια ομαλη κυκλοφορια και για αναπηρους μας λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ