Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η light Βέροια, o γερόλυκος Βαζάκας και το savoir vivre του Θεοδοσιάδη

«Qu'est-ce que c'est Ασπρόπυργος»
Επειδή τα έχω πάρει στην κράνα με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Βέροιας, θα μιλήσω έξω από τα δόντια. Μπίκα μπούκαρε μέσα στα αποδυτήρια και άρχισε να γκαζώνεις, προπονητές, παίκτες και λοιπούς παρατρεχάμενους. Δεν είναι
δυνατόν, μια τόσο καλή ομάδα, με τέτοια στιβαρή διοίκηση να είναι τόσο light. Ναι ρε μάγκες, light μου έχει γίνει η «Βασίλισσα». Όλο κλο-κλο και από αυγό τίποτα. Φρου - Φρού κι αρώματα που λένε οι γραμματιζούμενοι! Δεν είναι δυνατόν να έχουμε χάσει τόσους βαθμούς και να είμαστε στην μέση της βαθμολογίας. Ξυπνήστε πριν να είναι πολύ αργά. 

Και εσύ monsieur Θεοδοσιάδη με savoir vivre δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Άσε τις διπλωματικές δηλώσεις και τα γύρω - γύρω όλοι! Χώστα άγρια στους παίκτες σου και τρίξτους τα δόντια. Βλέπω μια απειθαρχία στο παιχνίδι τους. Εγώ αυτά περί άγχους και πίεσης τα ακούω βερεσέ. 

Στη Βέροια παίζεις ρε μεγάλε, σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Μακεδονίας. Πληρώνεσαι καλά, έχεις όλες τις ανέσεις σου και εσύ μου το παίζεις ατσαλάκωτος. Πρέπει να μπεις μέσα στο γρασίδι και να μασάς σίδερα. Να βάζεις τρία γκολάκια από το ημίχρονο. 

Τα περιθώρια στενέψανε. Ή αλλάζετε ή βουλιάζετε κύριοι ποδοσφαιριστές! Συγκεντρωθείτε και παίξτε με εγωισμό. Qu'est-ce que c'est Ασπρόπυργος που σου πήρε ισοπαλία μέσα στην έδρα σου; Ο γερόλυκος ο Βαζάκας πήγε να σου κάνει ζημιά μέσα στο γήπεδό σου. Ήμαρτον! 

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν μέτριο. Η Βέροια κατάφερε να βάλει ένα γκολ και εκεί νόμισε πως σφύρισε ο διαιτητής το τέλος του αγώνα. Έφαγε όμως την ισοφάριση και παρ' ολίγον να χάσουμε και το ματσάκι. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Αιγάλεω που έχει καλή ομάδα και βαριά φανέλα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και η νίκη είναι μονόδρομος! Γκε-Γκε;

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ