Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κύπελλο Ελλάδος: Προβάδισμα ΠΑΣ Γιάννενα, 1-0 τη Βέροια

Μ' ένα γκολ που σημείωσε ο Παμλίδης στο 47ο λεπτό με κεφαλιά, από ενέργεια του Νάουμετς, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τη Βέροια στους «Ζωσιμάδες», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Γιαννιώτες πήραν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στις
4 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας. Στο 61΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ξύδα με δύο κίτρινες κάρτες. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες που θα της έδιναν το εκτός έδρας γκολ που θα ήταν απαραίτητο για την πρόκριση. Μοιραίος παίκτης για τη «Βασίλισσα του Βορρά» ο Κάνουλας, ο οποίος έχασε δύο τετ-α-τετ.

ΠΑΣ Γιάννινα:
Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Ζιούλης, Κάστρο (83’ Λιάσος), Πίτου Γκαρσία, Καρτάλης, Ξύδας (67’ Λέο), Νάουμετς (75’ Νικολιάς), Παμλίδης.


Βέροια: Μπλτασιώτης, Ζούρκος Α., Πεταυράκης (46’ Πασάς), Μανιώτης, Μουρατίδης, Πολύζος (79’ Πέντα), Μπλέτσας, Ζούρκος Ν (67’ Ταΐρης), Μεληκιώτης, Κανούλας, Σκαθαρούλης.


Δείτε τις φάσεις και το γκολ του αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ