Quantcast

http://picasion.com/

Κατερίνη: Αδέσποτα σκυλιά σκότωσαν τα 7 ελάφια στον Δημοτικό Κήπο

Σε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά αποδίδεται ο θάνατος επτά ελαφιών, πριν από λίγες μέρες, στον Δημοτικό Κήπο Κατερίνης. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο Λεωνίδα Τζέγκα, ο οποίος εξέτασε τα νεκρά ζώα, δέχθηκαν επίθεση από μεγαλόσωμα σκυλιά, καθώς έφεραν δαγκώματα και πληγές σε όλο τους το σώμα.
«Προφανώς ήταν κάποια αγέλη από αδέσποτα σκυλιά, που πήδηξε τον χαμηλό φράκτη και επιτέθηκε στα ελάφια» ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κτηνίατρος ο οποίος συμμετέχει στο πρόγραμμα στειρώσεων που υλοποιεί ο δήμος Κατερίνης. Οπως εκτιμά όμως, παρά τις στειρώσεις που τα τελευταία 2,5 χρόνια, φτάνουν τις 1000, ο αριθμός των αδέσποτων, κυρίως έξω από την πόλη της Κατερίνης, έχει πολλαπλασιαστεί. «Αν και τα σκυλιά δεν έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους, εντούτοις μάς έχουν αναφερθεί επιθέσεις σε κατσίκια και σε κοπάδια ζώων» τόνισε ο κ. Τζέγκας ανακοινώνοντας ότι σύντομα το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς και στον δήμο Κατερίνης, προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα.

7 σχόλια:

  1. Στο τέλος θα μας φάνε τα σκυλιά έτσι όπως πάμε με τα αδέσποτα. Ευτυχώς τώρα τελευταία έχουν ηρεμήσει στη Βέροια και δεν ακούμε συχνά επιθέσεις σκύλων σε ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσενα χεν πειραζει να σε φάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βλέπετε ο αγησίλαος ; αυτή η νοοτροπία κυριαρχεί σε όσους υπερασπίζονται πάση θυσία τα αδέσποτα, πάνω και από τους ανθρώπους.
    Ο καθένας μπορεί να κρίνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κυριαρχεί σε όλους αυτή η νοοτροπία κύριε ανώνυμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ;; ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ;; ΑΣΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ... ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ