Quantcast

http://picasion.com/

Νεκρός ο 45χρονος μοτοσυκλετιστής που τράκαρε χθες στον Σταυρό

Τραγική κατάληξη είχε τελικά το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου στην Ημαθία, όταν ο 45χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας που κινούνταν στην Επαρχιακή Οδό Σταυρού - Κρύας Βρύσης, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη στροφή στο 6ο χιλιόμετρο (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ). Η
κατάσταση του οδηγού, που εκτινάχθηκε αρκετά μέτρα μακρυά, ήταν εξαιρετικά σοβαρή, με τους αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο να κάνουν λόγο ήταν ήδη νεκρός όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και με την αστυνομία να επιβεβαιώνει το θάνατό του πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση.
Τραγική ειρωνεία, ο 45χρονος βγαίνοντας από τη στροφή προσέκρουσε στο εκκλησάκι που είχε τοποθετηθεί εκεί εις μνήμη άλλου τροχαίου δυστυχήματος που στο παρελθόν στοίχισε τη ζωή και σε άλλον άνθρωπο. Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Χθες (28 Οκτωβρίου 2019) και ώρα 20.40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σταυρού - Κρύας Βρύσης, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας».

5 σχόλια:

  1. Ο Θεός να σε συνχωρεση ρε φιλαράκι μου Γιάννη!! Καλό παράδεισο λεβέντη μου και ο Θεός ας ανάπαυση τη ψυχούλα σου εκεί που θα σε έχει!!! Το φιλαράκι σου ο Γρηγόρης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουμπάρε έφυγες νωρίς καλό παράδεισο να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία από τις γάγγραινες των Ελληνικών δρόμων: Η ανεξέλεγκτη τοποθέτηση εικονοστασίων και μνημείων στις άκρες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ